Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞAK DİZER FRANSEZ

Kayak sezonu bitmeden!

Kayak sezonu aralık ortası açılır ve kar iyi giderse, nisan ortasına kadar devam edebilir. Kayak tatili planlarınız varsa, alışveriş için size önereceğim yeni yerler var. Fakat kayak sezonu bitmeden elimizi çabuk tutmalıyız. Kayak ve board kıyafetlerinde indirim martta başlar. Peki bu yılın trendleni neler? Özellikle montlarda, punk ve rock tarzı, neon renkler, animasyon ve illüstrasyon desenler, iddialı parlak renkler, kırmızının tonları, dijital desenler, yüzeyi parlak kumaşlar, siyah-beyaz geometrik desenler, çizgi roman karakterleri, kolajlar, ekose ve militer desenler ön planda.

HANGİ MAĞAZADAN NE ALINIR?
Bogner:
Sadece kayak malzemesi satan belli başlı markalardan biridir. Maalesef çok fazla gerçek kürk kullanır ama ürünleri koruyucu ve efektiftir. Boyner: Daha ekonomik alternatifler için mutlaka uğrayın. Birçok yan ürünü de orada bulabilirsiniz. Aksesuar çeşidi bol. Columbia, Nike, Iguana, Adidas, Salomon, Chiemsee, Puma, Converse, Icetech, Rossignol, Uvex markaları satılıyor. Decathlon: Outdoor için tam bir vaha. Kayak ve board ekipmanlarında çok uygun fiyatlar arıyorsanız, bu büyük spor mağazasında kadın, erkek ve çocuk için çok çeşit, çok farklı marka seçeneğini bir arada bulacaksınız. Sport Point: Daha profesyonel markaları ve haliyle pahalı mont ve takımları satar. Rossignol, Burton, Zembla, Billabong, Vans, Salice ve Olang gibi markalar var. Intersport: Her türlü spor ve outdoor kıyafetini satar. Kayak ve board için aksesuarları çok bol. O'Neill'in rengarenk montları, polarları ve pantolonları var. Özellikle genç kızlar için çok uygun. Killy, Daysee, Columbia, Nevica markalarına da bir bakın. Quicksilver: Harika snow-board montları, pantolonları, eldivenler ve sırt çantaları yapıyorlar. Desen ve renk ön planda. Gençler için çok cazip. Fiyat aralığı ise ortalarda. Columbia: Profesyonel outdoor kıyafetleri, yeni termal teknolojisi Omni-Heat ile soğuk havalarda ısı kaybının engellenmesine yardımcı oluyor. YKM: Pek çok marka ve farklı fiyat aralıklarını bir arada bulabilirsiniz. 2A, Romika, Killtech, Royaltech, O'Neill, Campagnolo, Columbia, Icetech ve Trespass markaları var. Tchibo: Çok çeşit yok ama uygun fiyatlı birkaç ürün bulabilirsiniz. Mont, kayak pantolonu ve eldiven ihtiyacınız varsa mutlaka göz atın. Adidas ürünlerini ve Adidas için üretilen, tek tasarımcı kayak kıyafetleri olan Stella McCartney marka ürünleri atlamayalım. Turunuzu Beymen'e uğrayıp Moncler ve Prada marka kayak ürünlerine bakarak tamamlayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA