Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Son dakika zaferleri birlikteliğin ispatı

Trabzonspor, ligin ikinci yarısında 85. dakika ve sonrasında attığı gollerle 9 puan kazandı. Bu istatistik, kötü oyunun mu yoksa şampiyonluğun mu habercisi?
Aslında Fenerbahçe'de anlattığımız benzer özellikler Trabzonspor için de geçerli.
İlk yarıda Fenerbahçe'nin yaşadıklarını, ikinci yarıda Trabzon yaşayarak başladı. Kolay değil kendi sahasında üç maç galibiyet alamadı. En önemli rakibi Fenerbahçe'ye de deplasmanda kaybetti. Ancak dört deplasman üst üste kazanması, bunların üç tanesini geriden gelip son dakikalarda kazanması, Sivas'ta da beraberliğe iki kez yakalanmasına rağmen kazanması, çok takımda olmayacak bir özellik. Bunun için sadece yetenek yetmez. Motivasyon ve birliktelik önemlidir. Ligin son bölümüne girerken, işin içinde olmaları da Trabzon'un mazisindeki özgüvendir.

***
Trabzon, dört deplasman galibiyetini de son anlarda koparıyorsa buna sadece yetenek denemez. Bu galibiyetler takım birlikteliğiyle olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA