Türkiye'nin en iyi haber sitesi

REFİK DURBAŞ

Sahte diş hekimleri

Hükümet, Türk Ceza Kanunu ile ilgili meslek gruplarının ve toplumsal kesimlerin uyarılarını dikkate almamakta bir hayli diretti. Özgürlüklerin genişletilmesi gereken alanlarda özgürlükler kısıtlanıyor. Cezai yaptırımlar artırılıyor.
Buna karşın sahte diş hekimlerinin halkın sağlığına zarar vermesini önleyen 5181 sayılı kanun değiştirilerek sahte diş hekimlerinin cezası düşürülmek isteniyor.
Basın özgürlüğünün kısıtlanmadığı, halkın sağlığının korunduğu ülkeler ancak demokratik, özgür ve çağdaş ülkeler olabilir. AB sürecinde yapılmak istenilenlerin sosyal devlet ve demokratik devlet anlayışı ile hiçbir ortak noktası yoktur.
CELAL KORKUT YILDIRIM (Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Başkanı)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.