Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERYEM GAYBERİ

Eleştirmiyorum, Çünkü;

O kadar çok eleştiri yapan var ki gerek kalmıyor. Birileri de sokaktaki iki kişiden birinin oyunu alan bir partiyi de övsün kardeşim. Bu kadar mı tek tipçi, bu kadar mı anti demokratsınız?

Hem CHP'li gazeteler, yazarlar ve akademisyenler, 365 gün Hükümet'i eleştirmiyor mu? Ve bu da "İlkeli ve tutarlı bir çizgi" olarak görülmüyor mu?

AK Parti politikalarını olumlu bulanların, eleştirmeyenlerin tavrı da bir tutarlılıktır, ilkeli çizgi tutturmaktır.

Sözcü'nün Cumhurbaşkanı'nı, Başbakanı veya Hükümet'i övdüğüne şahit oldunuz mu? Bunu yaparsa en başta kendi tabanı "dönek" diye suçlar zaten. Ayrıca eleştiri adı altında, hakaret, sövgü gırla gidiyor.

***
Manşetler, köşe yazıları, karikatürlerle sürekli 'eleştiri' diyerek hakaret eden Hükümet karşıtı medyadaki güçlerine rağmen sürekli ağlaşıyorlar; "Ne olur siz de eleştirin, hakaret edin" diye.

Medyanın dörttü üçünün 24 saat saydırdığı bir Hükümet'i bırakın da birileri savunsun. Ne biçim demokratsınız siz böyle? Herkes tek tip olmalı, Hükümete mi eleştirmeli?
Yüzde 50 oy alan bir Hükümet'in icraatlarını beğenen herkese "Yandaş" yaftası yapıştırmaktan utanmıyor musunuz?

***
Sadece Hükümet karşıtı gazetelerin bu haftaki tiraj raporlarına bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. Bu gazetelerin tirajları 2 milyon 500 bin.
Hem sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da değil, Başbakan Davutoğlu'nu, Hükümet üyelerini, AK Partilileri ve hatta AK Parti'ye oy veren seçmenleri bile aşağılıyorlar.

7 gün 24 saat kesintisiz Erdoğan'ı ve Hükümeti eleştirenlerde iki tane arıza haline getirdikleri takıntı var.

Birincisi, Hükümet'in icraatlarını olumlayan herkesten bir ricaları var: "Ne olur, hiç olmazsa bir kere Erdoğan'ı eleştir!" İkincisi de burada sıralamaya edebimizin el vermediği hakaretler, küfürler edip sonra da "Ne var canım bunlar hakaret değil ki eleştiri. Her tepkiye de hakaret diyorsunuz" diyorlar.

***
İkincisi de bu yaptıkları 'eleştiri' imiş de hakaret değilmiş. Gezicilerin duvarlara yazıp şarkı haline getirdikleri küfürler, şimdi Sözcü'ye geçen Yılmaz Özdil'in Hürriyet'te yazdığı "Tükürmesinler diye mezar taşına, toma bekleyecek başında" sözünü ne çabuk unuttuk.
Sadece Oktay Ekşi'nin CHP milletvekili olmadan Hürriyet'te başyazar iken yazdığı 'eleştiri' bile yeter: "Her şeyi satan bu zihniyet analarını da satar!"

***
Gazetelerinde, sosyal medyada, televizyonlarında soluklanmadan hakaret edip herkesten de aynı performansı bekliyorlar. Hadsizliğin bu kadarına da pes. İnsanın biraz yüzü kızarır.

Farkında değiller onların Erdoğan nefreti arttıkça milletin de Erdoğan sevgisi artıyor.
Ve sevgi her zaman nefreti yener…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA