Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Yeni kraliçe kim olacak?

Süreyya (Yalçın) Dürüst ile Kerem Dürüst bugünlerde Türkiye'den ayrılacak. Halbuki ne güzel eğleniyorduk! 'Olmaz' denen gerçekleşmiş; ünlü çift Radikal gazetesinin manşetine çıkmıştı! Onların yerini kim alacak? Magazinci arkadaşlarımız objektiflerini kime yönlendirecek? İlk aday pazartesi günü ortaya çıktı: İş adamı Nurettin Hasman'ın sevgilisi Eda Taşpınar, üstünde sadece minicik bikini altı, başında fötr şapka, iki ayak bileğinde birer halhal ve elbette bronzlaşmış vücudu ile şezlongun üstünde yüzü koyun yatarken görüntülendi. Peki Eda Hanım bizi keser mi? Süreyya Hanım'ın bıraktığı boşluğu doldurabilir mi? Sanmıyorum... Sebepleri sıralayalım:

* Bir kere Eda-Nurettin çifti, Dürüstler kadar zengin değil. Dolayısıyla 'bilmem kaç bin dolarlık alışveriş yaptı' türü haberlere konu olamaz.

* Eda Hanım sadece poz veriyor: Yatıyor, kalkıyor, elbise-bikini değiştiriyor... Ama o kadar. Yani durağan. Süreyya-Kerem çifti ise zodyaka filan biniyor, tekneye falcı getiriyorlardı...

* Ayrıca söyleyecek dişe dokunur bir lafı yok Eda Hanım'ın. Halbuki Süreyya Hanım mesela ağladığını anlatıyor, akıl hastalarına nasıl da yardım ettiğinden bahsediyordu.

* En önemli faktörlerden biri de bar bar dolaştırılan, müzik dinletilen köpek Isabelle idi. Eda Hanım'ın böyle şahane bir aksesuvarı yok. Şapkayla falan olmaz bu işler!

* Süreyya Hanım fazla kilolarını saklıyordu. Dolayısıyla küçük bir esintiyle ortaya çıkan 'yağlı frikik' dahi konuşuluyordu. Eda Hanım ise hep taş. Yani sıkıcı. Taşın dedikodusu mu olurmuş? Arkeoloji Müzesi'ne gideriz daha iyi!

* Ayrıca Eda Hanım plajda cepheden görünmemeye özen gösteriyor. Çünkü göğüsleri çok ufak! Silikon taktırmadığı sürece haberler hep 'tek taraflı' olacak... Özetle Eda Taşpınar'ın eşe dosta anlatacağımız bir hikayesi yok. "Kendinden 20 yaş büyük bir erkekle birlikte olan, manken vücutlu kadın" diyoruz. Ve susuyoruz! Bak, bak, hep aynı şeye bak; nereye kadar? Türkbükü, Süreyya Dürüst'ü özleyecek...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA