Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Değirmenin suyu nereden?

Köşemize 'Denizkızı' kod adıyla elektronik posta gönderen okurumuz, Yahşi Cazibe dizisinde Kemal'in çelişkili durumunu konu etmiş:
"Dizide Kemal, Cazibe ile 15 bin lira karşılığı evlenmişti ve bu paraya çok ihtiyacı olduğu vurgulanıyordu. Oysa bakıyorum da dizinin her bölümünde Kemal milyarder bir adam gibi sürekli para savuruyor.
Ne kadar maaş aldığı vurgulanmadı ama evi için mortgage ödüyor. Yani maaşının bir kısmı buraya gidiyor. Zaten 15 bin liraya bile biriyle evlenecek kadar ihtiyaç duyduğuna göre çok yüklü bir maaşı olmaması gerekir. Ama her bölümde savurduğu paranın hesabını tutmak zor. En son bölümde Cazibe'nin doğum gününü öğrenmek için Şeref'e 350 lira verdi. O da yetmedi, bir doğum günü sürprizi yapmak için günübirlik Azerbaycan'a gitti. Bir önceki bölümde sadece akşam yemek vakti Simge eve gelmesin diye Barış'a 500 lira verdi ki Simge'yi oyalasın. Ardından Cazibe ile iddiaya girdi, Simge'ye her sarılışı için 100 lira verdi. 2-3 saat sonunda 2 bin 300 lira gibi bir para verdi Cazibe'ye. Bir bölümde Cazibe'yi kıskanıp Makbule Geçer'in yerine sahneye çıktığı gün mekanı kapatmıştı. Bugün bir mekan kapatmak kolay olmasa gerek. Kemal ayrıca sürekli Barış'a borç olarak geri alamadığı paralar veriyor. Evliliklerinin çakma olduğu anlaşılmasın diye harcadığı paranın haddi hesabı yok. E madem Kemal'in bu kadar parası vardı, neden 15 bin lira için evlendi?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA