Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Üsküdar'a yolumuz uzun

Serap Doygun da pek çok okurumuz gibi kaliteli dizilerin geç saatlerde ekrana getirilmesinden şikayetçi:
"Yüksel Bey iyi geceler... Size bu saatte e-posta atmamın sebebi, tanıtımlarını görüp merak ettiğim dizinin az önce bitmesi.
Üsküdar'a Giderken dizisinin ikinci bölümünü baştan sona keyifle izledim. Oyuncuların performansı, çekim kalitesi ve teknikleri, senaryosu, zekice esprileri, hepsi muhteşem. Bitmese ve birkaç saat daha sürse bıkmadan izlerdim herhalde.
Ama yeni başlamış olmasına rağmen bu dizinin sanki baştan cezalandırılmış gibi gecenin bir yarısı yayınlanmasını gerçekten hiç anlamıyorum. Bu daha önce komedi dizisi Yahşi Cazibe'ye de yapılmıştı. Şükür ki o hata düzeltildi ve artık uygun bir saatte çoluk çocuk kaliteli bir komedi dizisi izliyoruz.
Peki ama bu yeni diziden neden mahrum bırakmaya çalışıyorlar bizi? Kanallar bunu neye göre belirliyor? Aynı gün içinde yalanın, tecavüzün, ihanetin, şiddetin olduğu diziler yayına erken girerken, ne yazık ki çocuklarımızla rahatlıkla izleyebileceğimiz güzel bir komedi dizisi geç bir saatte yayına giriyor.
Televizyon yöneticilerini, alanınızda uzman biri olarak bıkmadan uyarmanızı rica ediyorum. Dışarıda gerçekten fazlasıyla şiddet ve kötülük var. Akşam eve geldiğimizde çocuklarımızla oturup gülmek, eğlenmek istiyoruz. Televizyonun sosyal hayatı etkilediği bir gerçek. Artık yöneticiler de bu sorumluluğun farkına varıp yayın saatlerini yeniden düzenlemeliler bence. Mesela işe Üsküdar'a Giderken isimli muhteşem komediyi saat 20.00'ye almakla başlayabilirler. Eleştirilerinizi zevkle okuyor, tespitlerinizi çok haklı buluyorum. İyi çalışmalar dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA