Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Sibel'i anlatan şarkı

Sibel Can'ın yeni albümü 'Benim Adım Aşk'ın şarkı sözlerini okurken, kartonette Sibel'in yazdıklarına takıldı gözüm. Halil Koçak'ın 'Oyunbaz' şarkısının sözlerini okuyun önce: "Yanımdasın ama yoksun/ Samimi değil söylediklerin/ İyi olmaya hoş görünmeye/ Kim için ne için mecbursun?/ Bi izah etsen oyunbazım/ Ben sana inanmaya hazırım/ Ya vaktiyle çok incinmişsin/ Ya aşkı, beni ciddiye almıyorsun/ Üzülsem de umursama/ İnsan böyle olgunlaşır/ Kimselere yük olmadan/ Bizde acı evde yaşanır..."

ANLAMI NE ACABA?
Sibel teşekkür başlığı altında şöyle yazmış bu şarkıyla ilgili olarak; bu, albüm için aldığım ilk şarkı... Benim canım dostum Sezen Aksu'nun evinde dinlerken, "Beni bu kadar iyi anlatan şarkı olamaz" demiştim. Sulhi Aksüt artık Sibel Can'ın hayatında yok! Evliliğin bitişi ile ilgili konuşmadı da... Ama bu sözler ve Sibel'in "Beni bu kadar iyi anlatan bir şarkı olmaz" sözleri sizce hangi anlama geliyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA