Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetik annelerden tüyolar!

Sosyetenin ünlü isimlerinden Leyla Alaton Günyeli ve Güliz Onursal, Anneler Günü dolayısıyla yapılan ‘Çocukluğum ve Çocuğum’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Sosyetenin nasıl çocuk büyüttüğünü merak edenler panele akın etti ünlü Leyla Alaton Günyeli ve Güliz Onursal, Anneler Günü yapılan ‘ve konulu panele olarak katıldı. nasıl çocuk merak edenler panele akın

Bugün Anneler Günü olduğu için tüm hafta, bu güne özel etkinliklerle geçti. Anneler Günü etkinliklerinden bazıları bilgilendirici nitelikteydi ve onlardan birine sosyete de el attı. İstanbul'un en ünlü elitlerinden Leyla Alaton Günyeli ve Güliz Onursal 'Çocukluğum ve Çocuğum' adlı panele konuşmacı olarak katıldı. Günyeli ve Onursal önce annelerini ve onlarla olan ilişkilerini anlattı; sonra da, bir anne olarak çocuk büyütme konusundaki tecrübelerini panel dinleyicileriyle paylaştı. Acıbadem Hastanesi'nin, Maslak'taki yeni hastanesinde düzenlediği panelde, Günyeli ve Onursal'ın yanı sıra ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ve söz yazarı Zeynep Talu da konuşmacıydı.

ANNE ADAYLARI DİKKATLE DİNLEDİ

Sosyetenin ve ünlülerin nasıl çocuk büyüttüğünü merak eden birçok anne ve anne adayı panele akın etmişti. Leyla Alaton Günyeli, daha çok; çocuk büyütürken dikkat edilmesi gereken noktaları sıralarken, Güliz Onursal ise kızlarıyla ilişkisini anlatıp onlarla nasıl iletişim sağladığına dikkat çekti. Bu arada, Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cem İncesu ve Çocuk ve Genç Psikiyatri Uzmanı Dr. Arzu Önal Gökalp da uzman gözüyle dinleyicileri bilgilendirdi. Duyduğuma göre panele, bizim elitlerden başkaları da davet edilmiş ama onlar kabul etmemiş. Halkın arasına karışmaktan çekinmeyen, tecrübelerini ve yaşadıklarını onlarla paylaşan Günyeli ve Onursal'a kocaman bir alkış...

Taşpınar'lardan bir ikoncan daha!
Eda Taşpınar ile amcasının eşi Indra Taşpınar'ın arasından su sızmadığı ve adeta abla-kardeş kadar iyi anlaştıkları herkesin malumu! Eda Taşpınar kadar güzel bir fiziğe sahip olan Indra Hanım da cemiyet hayatında dikkat çeken bir isim. Ancak Indra Taşpınar'ın özellikle son zamanlarda giydiği kıyafetler, Eda Taşpınar'ınkilerle büyük benzerlik taşıyor! W Otel'in birinci yıl partisinde, saçını sıkı sıkı toplayan ve enteresan bir topuz yaptıran Indra Taşpınar, beyaz renkli, mini, straplez elbisesi ve ayağındaki gladyatör sandaletleri ile yeni 'ikoncan' olma yolunda olduğunu gösterdi!!!

Beyaz tişört deyip geçmeyin!
Beyaz tişört, her kadının gardırobunun olmazsa olmazlarındandır. Lanvin'in tasarımcısı Alber Elbaz da bunun farkında olmalı ki; birbirinden şık tasarımlardan oluşan bir beyaz tişört koleksiyonu hazırlamış. 2009 ilkbahar-Yaz Koleksiyonunun en göze çarpan tasarımlarından turkuvaz-siyah leopar desenli elbise giymiş bir kadının resmedildiği bu tişört, üzerindeki taşlarla, kirpiklerle, kırmızı rujla, küpe ve yüzüklerle de bir hayli dikkat çekiyor. Tişörtün kenarına da İngilizce 'Çiçek değil; Lanvin istiyorum' yazılmış. Bu esprili tişörtün fiyatı epey tuzlu; tam 430 Pound! Hoş; etiketinde Lanvin yazdığı için, çok yakında birçok sosyetik ismin bu tişörtlerle arzı endam eyleyeceğine eminim!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA