Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Defile skandalını eğlenerek atlatmış! Defile skandalını eğlenerek

Balizza için hazırladığı bikini ve mayo koleksiyonunu sokak defilesi ile sunmaya hazırlanan Ivana Sert, son dakika yaşanan iptal nedeniyle yıkılmıştı! Hatta iptal haberiyle iki gözü iki çeşme ağlayan Ivana, duyduğuma göre hastanelik olmuş! Üzüntüden kalbi sıkışan Ivana'yı, eşi Yurdal Sert apar topar Amerikan'a kaldırmış. Artık yediği sakinleştiriciden mi bilinmez; Ivana hastaneden kalkıp, onur konuğu stil gurusu Patricia Field'ı It's a Joke'a götürmüş; ertesi gün de Al Jamal'e... Bir gün önce, haftalardır hazırlandığı defilesi iptal olan Ivana'nın, Patricia Field ile birlikte dansözlerle göbek attığı fotoğrafları görünce şaşırdım! Görünen o ki, Ivana üzüntüden kendini eğlenceye vurmuş!!!

SAĞLIK SORUNUNU NY'DE ÇÖZDÜ
Yaşadığı ilişkilerde her seferinde evliliğin eşiğinden dönen, ancak bu kez Sanem Kardıçalı ile bu makus talihini yenecek gibi gözüken Ralf Tezman'ın, annesi Tilda Hanım'ın New York'ta bıçak altına yattığını duydum! Yaz sezonu yaklaştığı için Tilda Hanım'ın hemen estetik yaptırdığını düşünmeyin sakın! Tezman, uzun süredir muzdarip olduğu tiroit sorunu nedeniyle yenidünyanın yolunu tutmuş; başarılı bir operasyonla da bu sorundan kurtulmuş. Erol Tezman, işleri nedeniyle Tilda Hanım'a eşlik edemediği için, refakatçi olarak New York'a yakın arkadaşı Gülin Öngör gitmiş. Tilda Hanım'a çok geçmiş olsun...
1.2 MİLYON EURO'LUK EVİNDEN SIKILMIŞ
Halil Bezmen'in ex eşi Selma Türkeş, geçen yıl en ucuzu bir milyon 200 bin Euro'ya satılan Kempinsky Residence'dan aldığı dairesine taşınmıştı. Ancak yılın neredeyse yarısını Hong Kong, Phuket ve Londra'da geçiren Selma Hanım, buradan taşınmaya karar vermiş! Türkeş, çok sevdiği Boğaz'da bir ev arıyormuş. Hatta geçen hafta Hong Kong'taki oğlu Destan'ın yanından dönen Türkeş, evinde kalmak yerine W Otel'i tercih etmiş. Bu perşembe Londra'daki oğlu Fuat'ın yanına gidecek olan Türkeş, yolculuğu öncesi gönlünce bir ev bulmak için sabah-akşam koşturuyormuş. Ne diyelim, umarım Allah gönlüne göre verir!!!

SABANCI''DAN SAĞLIK YARDIMI
Türkan Sabancı da, merhum eşi Sakıp Sabancı gibi eğitim, sağlık ve kültür alanında kişisel olarak yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Son olarak Bebek Parkı'nı güzelleştiren Türkan Hanım, bu kez de Türk Kalp Vakfı'nın Şişli'deki merkezine 'Ekokardiyografi Odası' yaptırdı. Türkan Hanım, adı verilen odayı gezmek için hafta sonu Türk Kalp Vakfı'ndaydı. Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın ve yönetim kurulu üyeleri, Türkan Hanım'a odayı gezdirirken, bir kez daha kendilerine teşekkür etti. Herkesin sağlık konusunda hassasiyet göstermesini söyleyen Türkan Hanım'a cidden kocaman bir alkış...

EVLİ REKLAMCIYLA PARTİDE NE İŞİ VAR?
Çoğu zaman özel hayatı kariyerinin önüne geçen Tuba Ünsal'ın, aşk hayatına akıl sır ermiyor! Ünsal'ı geçenlerde bir partide gördüm; yanında inanmakta zorlandığım bir isim vardı! Tuba'nın bütün gece barın bir köşesinde sohbet ettiği ve geceyi birlikte terk ettiği kişi, çok ünlü bir reklam ajansının sahibi. Genç yaşında saçlarına ak düşmüş bu ünlü reklamcı evli olduğu için adını ifşa etmek istemiyorum. (Eğer bir daha görürsem yazacağım tabii!) Biliyorsunuz yan yana gördüğüm herkese sevgili yakıştırması yapmam; belki bir proje için bir araya geldiler diyeceğim ama bunun konuşulacağı yer JEZEBEL parti olmaz herhalde!!!

ANTİK PALACE'DA KLASİK MÜZİK!
Antik A.Ş.'nin sahipleri Turgay-Nurcan Artam çifti, sanat ve kültür faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Artam çifti, Antik Palace'da, klasik batı müziği konserleri başlatıyor. Müzayede, seminer ve sergilerin ardından hayata geçecek bu sanat aktivitesinin tanıtımı için de 28 Mayıs'ta 'Yaza Merhaba' konseri düzenleyecekler. Artam çifti, bu gecede müzikle ilgili yeni projelerini de anlatacak. Ekim 2009'dan itibaren her ay yapılacak bu konserlerin sanatseverler için çok cazip olacağı kesin. Düşünsenize çok değerli sanat eserlerinin ortasında klasik müzik dinleyeceksiniz... klasik müzik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA