Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Vücudunu yaza hazırlıyor

"Bu haftam böyle geçti"

Özge Ulusoy; günümüzün en gözde, en başarılı ve en çok iş yapan modellerinden biri. Podyumda boy göstermesinin yanı sıra televizyon programı yapan, reklam filmlerinde rol alan, marka yüzü olan Ulusoy; bir hafta boyunca yaşadıklarını GÜNAYDIN ile paylaştı. Bu sayede Özge Ulusoy'un kimsesiz çocuklara karşı çok duyarlı olduğunu da öğrenmiş olduk...

15 NİSAN PAZARTESİ
Bugünün çoğunluğunu; canım dostum Ayşe Kucuroğlu'nun mekanı Happily Ever After'da, dostlarım Bilge Kara, Begüm Sel ve Ülkü Alkoç'la sohbet ederek geçirdim. Dostlar ve arkadaşlarla geçirilen bir günün verdiği enerjiyi hiçbir şeye değişmem.

16 NİSAN SALI
Mar Group Gurme Günleri'nin ilk durağı olan Hardal Nişantaşı'ndayım. Çok sevdiğim dostlarımla buluştum. Biz; birbirimizden kopmayan, yoğun tempomuza rağmen vakit bulup beraber zaman geçiren bir ekibiz.

17 NİSAN ÇARŞAMBA
Güne başlamanın en güzel yolu; Akın Saatçi'nin pilates stüdyosu... Düzenli yaptığım pilates, vücudumda mucizeler yaratıyor. Yaza çok güzel hazırlanıyorum. Akın'la hem vücudumu güçlendiriyor, hem de dengemi sağlıyoruz. Üstelik bu fotoğraftaki gibi bazı hareketler çok da eğlenceli geçiyor.

18 NİSAN PERŞEMBE
Hayatımın en keyifli projelerinden biri olan 'Bugün Ne Giysem?' çekimleri için Show TV'deyim. 23 Nisan bölümü için ablam Nilay'ın oğlu, canım yeğenim Yiğit Ali stüdyoda bana eşlik etti. Biraz heyecanlanıp korksa da, çekimleri keyifle tamamladık.

19 NİSAN CUMA
Bugün kendimi şımartmak için Kanyon'daki Ata Kuaför'deyim. Kuaförde çok vakit geçiren biri olarak buradaki rahatlığı başka yerlerde pek bulamıyorum. Nuray'la fikir alışverişi yaparak saçımı tasarlıyoruz. Dostlarım, aynı zamanda iş arkadaşlarım Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Çağla Şıkel'le 'Bugün Ne Giysem?'in podyumuna çıkmak üzereyiz. Birazdan yarışmacılara moda konusunda tüyolar vereceğiz.

20 NİSAN CUMARTESİ
Bu sabah Koruncuk Vakfı'na bir ziyarette bulundum. Evren bize büyük şanslar, güzel imkanlar, bol kahkahalar sundukça halimize şükredip etrafımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.
Koruncuk Vakfı'nın ardından programın AVM çekimlerine yetiştim. Bugünkü keyifli çekimde; sevgili Çağla Şıkel, Ivana Sert ve ikinci babam saydığım Uğurkan Erez ile beraberiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA