Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İş değil aşk

Kaya Demirer ile 2011'de boşanıp 2013'te ikinci kez evlendiği eşi İrem Güreli, Aralık'ta ikinci kez boşanmıştı! Geçen hafta, Kaya Demirer'in aşk orucunu bozduğunu ve şarkıcı Zeynep Özyılmazel ile yeni bir aşka yelken açtığına dair duyumlar almıştım! Televizyoncu Murat Saygı'dan Kasım ayında ayrılan Özyılamazel'in de kalbi boş olduğu için, "Olabilir", diye düşünsem de temkinli davranıp yazmak istememiştim! Çünkü Demirer, belki Nişantaşı'ndaki mekanı Frankie'de çıkması için Özyılamezel'e teklif götürmüş de olabilirdi! Artık kesinleşti; iş değil aşk ilişkileri varmış. Çiçeği burnunda aşıklar, yakın dostlarına aşklarını ifşa etmiş bile. Ne diyelim; Allah mutlu etsin...

İSTEDİKLERİ OLDU!

Ortağı Serdar Bilgili ile ABD'de kısa sürede 2.8 milyarlık mülk satın alan ve Amerika emlak piyasasını altüst eden Michael Shvo, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Serdar Bilgili'nin çöpçatanlığıyla tanıştığı ve 2010'da nikah masasına oturduğu Türk eşi Seren Shvo, 7 aylık hamile. 2016 yılında kızları Emma'yı kucaklarına alan Shvo çiftinin Allah gönüllerine göre vermiş. Doktorunun doğum için Haziran'a gün verdiği Seren Hanım, umarım sağlıkla oğlunu dünyaya getirir.

25. YILINI
KUTLUYOR
Bana kebabı sevdiren Köşebaşı, 25. yaşını kutluyor! 1999 yılında Conde Nast Traveller dergisinin Dünyanın En İyi 50 Restoranı listesine giren, 2001'de İspanya'daki Uluslararası Turizm Fuarı'nda Geleneksel Türk Mutfağını En İyi Yansıtan Restoran ödülüne layık görülen ve 2003'te Time dergisinin İstanbul'daki En İyi Kebap Restoranı diye yer verdiği mekan, dünyaya da kebabı sevdirdi. Michelin yıldızlı İtalyan Şef Dante Boccuzzi'ye özel menü hazırlatacak kadar vizyoner olan Köşebaşı'na daha nice yaşlar diliyorum.

Londra'da
hayırlı davet
Şevket-Hayırlı Sabancı çiftine, torununun çocuğunu görme mutluluğunu yaşatan Zeynep Köseoğlu, ikinci oğlunu da dünyaya getirdikten sonra çalışmaya başlamıştı. Zeyziart London markasıyla Londra'da birçok sanat işine imza atan Köseoğlu, son olarak Türk markası Sorbe ve sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Walkabout Foundation'la bir davet düzenledi. Knightsbridge'deki Urban Retreat'te gerçekleşen davetteki satıştan elde edilen gelirin büyük bölümü Afrika'da engelli insanlara tekerlekli sandalye alınması için bağışlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA