Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlüler tatil sezonunu açtı

Koronavirüse karşı uygulanan tedbirler arasında yer alan seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte İstanbul'un elitleri kendilerini yollara vurdu. Yaz sezonunu açan ünlü isimlerden bazıları soluğu Bodrum'daki evlerinde alırken, bazıları da tekneleriyle Göcek koylarına demirlemeyi tercih etti. İşleri güçleri yüzünden tatil beldelerine gidemeyenler ise, evlerinin havuzuna ya da Boğaz'ın serin sularına atlayarak tatil sezonunu açmış oldular.

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın 21 yaşındaki tescilli güzel kızı Tara De Vries de, sezonu Bodrum'da açanlardan

Mustafa Çağlar, eşi Başak Hanım ile birlikte D Maris Bay'da tatil yapıyor.

Kalabalık ortamlardan uzak kalmaya çalışan Sitare Kalyoncuoğlu, arkadaşının Göcek'teki teknesinde tatil yapıyor.



Koronavirüsle savaştan galip çıkan Esra Oflaz Güvenkaya, geçen hafta Bodrum Cennet Koyu'ndaki villalarında sezonu açtı.



Öykü Erdem Tanır, Çiçek Günay, Esra Ergintuğ ve Merve Oflaz, sezonu Boğaz'da açıp, önceki gün Yeniköy'den denize girdiler.


KIZINA SÜRPRİZ PARTİ

İbrahim Kutluay; sevgilisinden uzak, kızı İrem ve oğlu Ömer ile Bodrum'un en güzel koylarından Gündoğan'daki Cape Luxury Hotel Bodrum'da tatildeydi. Çocukların, otelin bünyesinde bulunan İstanbul'un prestijli yelken kulüplerinden Kalamış Poseidon Yelken Klübü'nde yelken yaparak vakit geçirdiği keyifli tatilde, İrem 15. doğum gününü kutladı. Cape Bodrum ekibi tarafından hazırlanan sürpriz kutlama karşısında çok mutlu olan İrem'in sevincini İbrahim Kutluay sosyal medya hesabından da paylaştı.

MASKESİZLERİN
KORKULU RÜYASI!
45 günlük farkla 65 yaş yasağından muaf olan Osman Çarmıklı, koronavirüs salgını başladığı günden itibaren kurallara harfiyen uyanlardan. Öğrendim ki, aynı zamanda yasakların da takipçisiymiş! Meğer Osman Bey; Mustafa Sandal, Cem Mirap, Yasemin Aloğlu gibi ünlü isimlerin oturduğu Ulus Savoy Sitesi'nde yöneticiymiş. Osman Bey, köpek gezdirirken dahi site içerisinde maskesiz dolaşılmasına kesinlikle izin vermiyormuş. Bazı site sakinleri bu kadar kuralcı olduğu için şikayetçi olsa da çoğu komşusu Osman Bey'in arkasındaymış. Bence de Osman Bey en doğrusunu yapıyor; bu işin şakası yok...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA