Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasemin Özilhan üçüncüye hamile

Yasemin-İzzet Özilhan çiftiyle ilgili müjdeli bir haber kulağıma geldi. 2011 yılında evlenen Anadolu Grubu'nun veliahdı İzzet Özilhan ile emekli fotomodel- oyuncu Yasemin Özilhan, üçüncü kez anne-baba olma mutluluğunu yaşayacakmış. Şubat 2012'de kızı Emine'yi, Nisan 2013'te de Ela'yı dünyaya getiren Yasemin Özilhan'ın üçüncü bebeğine hamile olduğu konuşuluyor.

Ünlü çift, özel hayatıyla ilgili ketum davrandığı için bu konuda ser verip sır vermiyor ama Yasemin Hanım'ın üçüncü kez anne olmayı istediği bir sır değil. Demek ki, ünlü çift sonunda üçüncü çocuk için karar verdi. Bu arada Yasemin Hanım'ın da, İzzet Bey'in de gönlünden bu kez bir erkek geçiyormuş. Umarım Allah gönüllerine göre verir ve Yasemin Hanım, Anadolu Holding için bir erkek veliaht dünyaya getirir.

DOĞDUĞU YERDE
3. YAŞ PARTİSİ
Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörlerinden Volkan Demirel ile eski Belçika Güzeli eşi Zeynep Demirel'in küçük kızları Yeda'nın önceki gün doğum günüydü. Zeynep Hanım, Bodrum Turgutreis'teki evlerinde suda dünyaya getirdiği kızı Yeda'nın 3'üncü doğum gününü de aynı evde organize ettiği bir partiyle kutladı. Zeynep Hanım'ın 'Dolap farem' diye sevdiği Yeda, arkadaşlarının yalnız bırakmadığı doğum günü partisinde çok mutlu görünüyordu. Sağlıklı, mutlu nice yaşları olsun.

İkizlere isim koymadılar

Ömer-Hande Taviloğlu çiftinin, sürpriz olsun deyip cinsiyetlerini öğrenmek istemedikleri ikizleri, kendilerine sürprizin büyüğünü yaptı! Yaklaşık bir ay erken dünyaya geldiler. Prematüre doğan oğullarını hastanede bırakıp taburcu olan anne Hande Hanım ile baba Ömer Bey'in, iki hafta daha her gün ev ile hastane arasında mekik dokuyacaklarını öğrendim. Bu arada Taviloğlu çifti, henüz oğullarının isimlerini de koymamış. İlk kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Mustafa Taviloğlu, torunlarına aileden birilerinin isimlerinin verilmesini istiyormuş. Ömer Bey, babasının bu isteğini kırmayacaktır herhalde.

Tedbiri elden bırakmıyorlar

Ziya-Esra Oflaz Güvenkaya çifti, Covid-19'u çok ağır geçirmiş, günlerce hastanede yoğum bakımda kalmışlardı. Koronavirüsle savaştan eşiyle galip çıkmayı başaran Esra Hanım, bağışıklık sağlayan antikorlarına kavuştukları için kendilerini güvende hissettiklerini söylemişti. Ancak yeni yaptırdıkları testle öğrenmişler ki, antikorları onları üç ay korumuş ve kaybolmuş. Geçirenlerin, tekrar Covid-19 virüsünü kapabileceklerini de öğrenen Esra Hanım, "Allah saklasın, düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor" dedi. Kuralları asla ihmal etmediklerini de sözlerine ekledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA