Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ex eşinin yanında evlilik teklifi aldı

STFA'nın üç veliahdından biri olan Nur Taşkent, iki oğlunun annesi, 14 yıllık eşi Ela Hanım'dan pandemi öncesi boşanmış, ağabeyi Sezai Taşkent gibi ikinci kez 'dullar kervanı'na katılmıştı. Öğrendim ki, ilk evliliğini Özlem Önal ile yapan Nur Bey, çok ara vermeden yeni bir aşka yelken açmış. Nur Bey'in sevgilisi, ünlü bir mücevher markasının hem veliahdı hem de tasarımcısı olan Gökçin Koçarslan.

Bu yeni aşk haberiyle birlikte bomba bir bilgiye ulaştım! Nur Bey, sevgilisi Gökçin Hanım ile birlikte, ilk eşi Özlem Önal'ın 50'nci doğum günü partisine katılmış. Evet, yanlış okumadınız… Sarıyer'deki evinde verdiği doğum günü partisinde, Amerikalı sevgilisi Stuart Parr'dan evlilik teklifi alan Özlem Hanım'ın bu mutluluğuna, ilk eşi Nur Bey de, sevgilisi Gökçin Hanım ile birlikte şahitlik etmiş. Sosyetede çok şey gördüm ama böylesi ilk kez oluyor! Bence Özlem Hanım'ın doğum günü partisi, sosyete tarihine geçer!!!

YENİ MARKA İ
ÇİN YENİ TASARIMLAR
Tarzı ve sitiliyle hemcinslerine ilham kaynağı olan Derin Mermerci tasarımcılığa soyunmuş, NetWork için beş sezon özel koleksiyon hazırlamıştı. Arzu Sabancı gibi bu işte kalıcı isimlerden olan Derin Hanım, bu sezon Boyner ile anlaşmış. Daha önce hazırladığı her koleksiyonu ile övgüler alan Mermerci'nin, Boyner için de çok güzel ciciler hazırladığı konuşuluyor. Bu koleksiyonunun da modelliğini yapan ve reklamlarında boy gösteren Derin Hanım'ın yeni cicileri raflarda yerini aldı. DM X Boyner imzalı ürünlerin de yok satacağına eminim.

Genç tasarımcılar ödüllerine kavuştu

Mevaris'in yaratıcısı ve kreatif direktörü Fatoş Altınbaş'ın mücevher tasarımcılarına destek olmak için düzenlediği İyiliğin Mücevherleri yarışmasının kazananları belli oldu. Yarışmanın jürisi Hakan Yıldırım, Ece Sükan, Belçim Bilgin, kuyum ustası Sebu Susmak ve Doç. Dr. Berna Karaçalı'nın da katıldığı davette, gençler ödüllerine kavuştu. Bilezik tasarımıyla Onur Parlakkılıç birinci, küpe tasarımıyla Oya Cevizkaya ikinci ve yüzük tasarımıyla Berfu Şahintürk üçüncü olup hem para ödülü aldı, hem de dünyaya açılma fırsatı yakaladı.

Sınırlar
kapanınca Bodrum'a gitti
İç mimar ve tasarımcı Alara Koçibey de, dört yıl önce sosyetede tavan yapan detoks mevzunun takipçilerinden biri olmuştu. Yılda en az bir kez yurt dışındaki detoks merkezlerinin yolunu tutan Koçibey, tercihini de genelde Avusturya'daki Vivamayr'dan yana kullanıyordu. Ancak Avrupa Birliği Komisyonu, Covid-19 nedeniyle sınırları kapadığı için Avusturya'ya gidemeyen Alara Hanım, toksinlerinden kurtulmak için Bodrum'daki bir merkezin yolunu tutmuş. Merkezde bir haftalık kampa giren Alara Hanım, bakalım ne kadar hafiflemiş olarak dönecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA