Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yaza düğün var

Hatırlarsanız iki yıl önce, "Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim" diyen Arzu Sabancı'nın sonunda gönlüne göre bir gelin adayı bulduğunu yazmıştım. Büyük oğlu Hacı Sabancı ile 2017 yazından bu yana flört eden Nazlı Kayı'nın gelini olmasını çok isteyen Arzu Hanım'ın bu muradı gerçekleşiyor. Hoş, çok daha önce beklediğim bu müjdeli haber önceki gün geldi.

Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, Nazlı Kayı'ya evlenme teklif etti. Yakınlarından öğrendiğime göre; Hacı Bey, cumartesi akşamı baş başa evde oturdukları sırada Nazlı Hanım'a evlenme teklif etmiş. Hiç beklemediği bir anda gelen teklife hem şaşıran hem de çok sevinen Nazlı Hanım, "Evet" demiş. Pandemi nedeniyle henüz bir tarih belirleyememişler ama 2021 yazında gelin-güvey olmayı planlıyorlarmış. Çok yakıştırdığım çift, umarım bir ömür mutlu olur.

ÖZEL GÜNDE
anlamlı paylaşım
Ulu önderimiz Atatürk'ün vefat ettiği günde dünyaya gelen ünlü spor adamı Mustafa Denizli, önceki gün 71 yaşına girdi. 10 Kasım'daki doğum gününü kutlamayan ve "Yas tutulan günde kutlama olmaz" diyen Denizli, bu yıl da kuralını bozmadı; herhangi bir kutlama yapmadı ama Selin Burnaz, babasının doğum gününü, sosyal medyadan çok anlamlı sözlerle kutladı. Burnaz, "Atamızı alan, babamızı verdi bugün bize. Sevinçten ağlamakla, hüzünden ağlamak arasında arafta kaldık hep. Ama aldığın Mustafa'nın da, verdiğin Mustafa'nın da gururlu evlatlarıyız biz çok şükür" diye yazdı. Doğum günün kutlu olsun hocam.

Eğlence hayatına sınıf atlatacaklar

Eğlence sektörünün duayen ismi Ergun Yıldız ile ünlü mimar Eren Yorulmazer, The Gazzino projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 30 milyon TL yatırımla 3 bin 500 m2'lik alana inşa edilen proje, İstanbul'un en yeni ve en prestijli eğlence adresi olacak. Yorulmazer'in 'Müzik Tapınağı' olarak tasarladığı bu sıra dışı proje, Türkiye'nin yanı sıra dünya starlarının da sahne alacağı kalite ve teknolojik altyapıyla hazırlanıyor. Mekan, oturma düzeninde 700 kişiyi ağırlayabilecek. Pandemi kuralları göz önünde bulundurularak tasarlanan The Gazzino, Aralık ayında kapılarını açacak. İstanbul eğlence hayatına sınıf atlatacak olan proje için Yıldız'ı ve Yorulmazer'i kutluyorum.

Afrikalı çocuklardan İzmir'e yardım

Türkiye'de faaliyet gösteren Push for Afrika Derneği iki ülke arasında köprü kurup yardımlaşmaya devam ediyor. İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçen dernek üyeleri, Afrikalı çocukların imkanları dahilinde yaptıkları kıyafet ve battaniye yardımı için bir araya gelip kolileri hazırlayıp İzmir'e gönderdi. "Bazı acılar evrenseldir; deprem de onlardan biri" diyen derneğin kurucusu Funda Yılmaz ile kurucu üyesi Monik İpekel, bu işlerle bizzat ilgilendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA