Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bugün resmen boşanacaklar

Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy'un oğlu Ali Gürsoy ile merhum işadamı Raif Dinçkök'ün torunu Melis Gürsoy'un 12 yıllık evliliği bugün anlaşmalı olarak tek celsede bitiyor. Evet, yanlış okumadınız… Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını ilk bu köşeden öğrendiğiniz, Mart'tan bu yana ayrı yaşayan çiftin boşanma davası iyice arapsaçına dönmüştü.

Eşinin peşine dedektif takan ve aldatıldığı iddiasıyla boşanma davası açan Melis Hanım, en son eşinin ailesinin evine haciz yollamış ve süreç başka bir boyuta ulaşmıştı. Hep söylerim; evlilikler keşke bir ömür boyu sürse ama yürümüyorsa da 'şık' bir şekilde bitirebilmek lazım. Özellikle de çocuklar varsa… Ali-Melis Gürsoy çifti, birkaç badireden sonra da olsa, aklıselim davranmayı başardı. Birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadığını öğrendiğim çift, umarım çocuklarının hatırına dost kalmayı başarır.

ÜRÜNLERİ ORGANİK
SERTİFİKASI ALDI
Dünyaca ünlü erkek giyim markası Damat'ın sahibi Süleyman Orakçıoğlu ile eşi Ahu Orakçıoğlu, iki yıl önce tekstil dışında farklı bir sektöre de el atmıştı. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanına yatırım yapıp; adını arı ürünlerinin hastalıkların önlenmesi veya tedavisi için kullanılmasını ifade eden 'apiterapi'den alan Apivital markasını yaratmışlardı. Türkiye'nin en önemli üniversiteleri ve akademisyenleriyle çalışıp arılardan şifa iksiri yapan çift, markalarına organik sertifikası da aldı. Ürünlerinin tamamını ekolojik arıcılıkla desteklediklerini belirten Orka Vitals Genel Koordinatörü Ahu Orakçıoğlu, "Biz hem insanı hem de insan sağlığını önemsiyoruz" diyor. Bu dönemde bağışıklık sistemimizi güçlendiren böyle organik takviyelere çok ihtiyacımız var.

Barışıp evlendiler!

Eski Türkiye Güzeli Sinem Güven'in 2015'te boşandığı eşi Murat Ersönmez ile eski devlet bakanlarından Güneş Taner'in ex gelini Merve Koyunsağan'dan sürpriz nikah! Üç yıllık ilişkilerinde birçok kez ayrılıp barışan çiftten Merve Hanım, geçen yıl Kamil Taner'den olan iki kızı ile sevgilisinin evine taşınınca herkes izdivaç haberini beklemeye başlamıştı. Ancak önceki ay büyük bir kavgayla yine yollarını ayırdıkları haberi gelmişti. Kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendileri bile unutan çiftten son olarak da izdivaç haberi geldi! Umarım artık hep mutluluk haberlerini alırız.

Nikahlarını
5 Şubat'a aldılar
Önceki gün sevgilisi Kaan Demirağ'ın evlilik teklifine "evet" dediğini sosyal medyasından duyuran Aslışah Alkoçlar'ın gelin olacağı müjdesini, 23 Kasım'da vermiştim. Anneannesi Hülya Koçyiğit'in gençlik yıllarına benzetilen Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ, flörtlerinin birinci yılında 4 Mart'ta, Four Seasons'ta vuslata ermeye karar vermişti. Ancak öğrendim ki, karar değiştirmişler! Çift, pandemi nedeniyle en fazla 30 kişiyi davet edebilecekleri Four Seasons'taki nikah törenlerini 5 Şubat'a almış. Şu illet virüsten kurtulabilirsek eğer; Aslışah Hanım'ın babası Ender Alkoçlar'ın Uludağ'daki otelinde bir düğün kutlaması yapma planları da var. Umarım hayata geçirebilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA