Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boşanmak için avukatları devrede

Pandemiden midir yoksa başka sebeplerden mi bilmiyorum ama son zamanlarda ayrılma ve boşanma oranları bir hayli arttı. Sosyete ve magazin dünyasından da neredeyse her gün bir ayrılık veya boşanma haberi alır olduk. İşte size bir ayrılık haberi daha…

Mövenpick ve Le Meridien Etiler'in sahibi ünlü iş insanı Adnan Çebi ile 8 yıllık eşi, başarılı televizyoncu Aslıgül Atasagun Çebi'nin de ayrılanlar kervanına katıldığını öğrendim. Pandeminin getirdiği sıkıntılar mı yoksa başka bir sebebi mi var tam öğrenemedim ama Çebi çifti evlerini ayırmış. Hatta anlaşmalı olarak boşanmak üzere avukatlarını bile devreye sokmuşlar. Adnan Çebi ile Aslıgül Atasagun 2005 yılında mutlu bir beraberlik yaşamaya başlamış; Ocak 2012'de de Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda evlenmişlerdi. Flörtlerini de, evliliklerini de gözlerden uzak yaşayan Çebi çiftinin boşanma kararı almasına şaşırdım doğrusu. İkisi için de hayırlısı olur inşallah.

Biriktirdiği
parayla moda markası kurdu
DEMSA Group'un patronları Cengiz- Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin tarzıyla her zaman dikkat çeken kızları Pırıl Çetindoğan da iş hayatına atıldı. Hem de herkesten habersiz, biriktirdiği parasıyla kendi moda markasını kurdu. Desteksiz başarabilmek, tek başına ne yapabileceğini görmek istediğini söyleyen Pırıl Hanım'ın Neta adını verdiği markasından, ailesinin dahi piyasaya çıkmadan bir gün önce haberi olmuş. Online satışa başlayan ve tasarımları şimdiden herkesin dilinde olan Pırıl Hanım'a sosyal medyadan tebrik mesajları yağıyor. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Pırıl Hanım'ın yolu açık olsun.

Hafta sonunu zirvede geçirin

Kayak tutkunlarına müjde... İstanbul'un elitlerinin gözde kayak merkezlerinden olan Erzurum Palandöken'deki Sway Hotels hafta sonu sezonu açtı. Sway Hotels'in genç patronu Berke Dikmen, pandemi döneminde güvenli kayak tatili için gerekli tüm önlemleri fazlasıyla aldıklarını söyledi. Berke Bey, Erzurum Havalimanı'na, İstanbul Havalimanı teknolojisiyle aynı standartlara sahip CAT3 sistemi eklendiği için artık her hava koşulunda uçuşların gerçekleşeceğini de müjdeledi. Sokağa çıkma yasağı olduğu hafta sonları güvenli bir şekilde kayak yapmak çok keyifli bir alternatif gibi gözüküyor. Aklınızda olsun…

Yakın
temasta olanları uyardı!
Bursalı ünlü iş insanı ve Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri-Lale Yazıcı çiftinin 26 yaşındaki oğulları Mehmet Can Yazıcı da, maalesef koronavirüs illetinden nasibini aldı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami dikkat göstermesine rağmen virüse yakalandığını söyleyen Yazıcı, sosyal medyasından da, "Son birkaç gündür benimle yakın temasta olan herkese test yaptırmasını rica ediyorum" diye çağrıda bulundu. Çok duyarlı bir davranışta bulunan Mehmet Can Yazıcı'ya acil şifalar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA