Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Arda ve ailesi yeni yuvasında

Yuvasına geri dönen ve Galatasaray'ın başarısı için ter döken Arda Turan'ın büyüyen ailesi için yeni bir yuva satın aldığını yazmıştım. Kiracı olarak oturdukları Beykoz Çubuklu Vadi'de ev sahibi olan ve en az 3-4 çocuk düşündükleri için sitenin en büyük villalarından birini satın alan Arda, yeni yuvaları için 5 milyon dolar ödemişti. Öğrendim ki Turan Ailesi, pandeminin hemen başında satın aldıkları yuvalarına daha geçen ay taşınabilmiş! Çünkü Arda ile eşi Aslıhan Hanım, 2 dönüm bahçe içinde yer alan, 5 oda 3 salondan oluşan 600 metrekarelik villayı tepeden tırnağa değiştirtmiş! Yeni yuvalarının dekorasyonunu ise ünlü iç mimar Hakan Ezer'e teslim etmişler. Ezer, Arda ve eşinin istekleri doğrultusunda resmen bir saray yavrusu yaratmış. Turan çiftinin yeni yuvasını henüz birkaç kişi görmüş ve onlar da anlata anlata bitiremiyor. Umarım Arda ve ailesi yeni yuvalarında mutlu bir hayat sürer.

AŞIYLA GELEN HUZUR

Gelişmiş ülkeler bile aşı bulamazken, Türkiye'de sağlık çalışanlarının ardından 65 yaş üstü bireylerin aşılanmasına da başlandı. Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton'un annesi Margarete Hanım da, önceki gün evinde Covid-19 aşısı oldu. Pandemi sürecinde annesinin üzerine titreyen, bu illete yakalanmaması için elinden geleni yapan Leyla Hanım, annesi aşı olurken de yanındaydı. Leyla Hanım, aşı esnasında çekilen kareleri, "İşte büyük gün geldi. Annemi aşı gelene kadar koruyabilmiş olmanın verdiği huzur... Ceren hemşire ve acil durum doktoru ile şükür bu misyon tamamlandı" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

KIZINA TÜRK TASARIMI GİYDİRDİ

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk tasarımcılarımızla ilgili yine güzel bir haberim var. Hazırladığı koleksiyonlarla moda arenasında öne çıkan isimlerden olan Şebnem Günay'ın bir tasarımı, bu kez Irina Shayk'ın kızı Lea'nın üzerinde karşımıza çıktı. Özellikle spor takımları, Gigi ve Bella Hadid kardeşler tarafından sıklıkla tercih edilen, Elsa Hosk, Kylie Jenner ve Meghan Trainor gibi isimlerin de radarında olan Şebnem Günay'a kocaman bir alkış. Kızı için dünya markalarından alışveriş yapmayı seven Shayk'ın, Şebnem Günay imzalı montu tercih etmesiyle genç tasarımcı bizleri bir kez daha gururlandırdı.

BOĞAZ'DA ORTAYA ÇIKTILAR

Başarılı iç mimar Alara Koçibey, 13 yıl evli kaldığı çocuklarının babası Cem Uzan'dan boşandıktan sonra gönlünü kendisinden 10 yaş küçük Eren Morova'ya kaptırmıştı. 2011 yılından bu yana da ilişkileri mutlu mesut devam ediyor. Arkadaşım Ersin Al, birlikte çok ortalarda gözükmeyen aşıkları sabah yürüyüşü için geldikleri Bebek'te görüntülemiş. Hem sohbet edip hem de yürüyüşlerini yapan çiftin mutlu olduğu her hallerinden belli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA