Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

“Sevgi için saygı şart”

Eylül 2019'da iş insanı Uğur Akkuş ile hayatını birleştiren Ebru Şallı'nın çok mutlu bir evliliği var. Her fırsatta mutlu olduğunu dile getiren Ebru Hanım, mutlu evliliğinin sırrını açıkladı. "Mutlu, huzurlu ve istikrarlı bir birlikteliğin yolu önce saygıdan geçiyor. Aşk tutkuyu, sevgi birliği ve saygı hepsini tamamlar. Ben değil biz demeyi bilmek çok mühim. Biz bunu başarıyoruz sanırım.

Birbirimize ve yaptığımız işlere her zaman saygı duyuyoruz" diyen Ebru Şallı'nın, Uğur Akkuş ile evliliği ve mutluluğu daim olur inşallah. Bu arada her özel günlerinde acayip sürprizlerle Ebru Şallı'nın ayağını yerden kesen Uğur Bey, bakalım pazar günkü Sevgililer Günü için eşine nasıl bir sürpriz hazırladı…

ABDULLAH OĞUZ İLE SÜRPRİZE HAZIRLANIYOR!

Seyahatlerini turistik rotalara göre değil, görmek istediği oyunların sahne takvimlerine göre ayarlayacak kadar büyük bir tutku ile tiyatroya bağlı olan Tilda Tezman'dan tiyatro severlere müjde! 2012 yılında yurt içi ve yurt dışında izlediği 2 bine yakın oyunu 'Oyunname' adlı kitabında toplayan Tilda Tezman, arkadaşı Abdullah Oğuz'un desteğiyle 'Oyunname2' için çalışmalara başlamış. Sosyete kulislerinde ve tiyatro çevrelerinde, Tilda Hanım'ın ünlü yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz ile kitabın yanı sıra sürpriz bir projesinin daha olacağı konuşuluyor. Büyük bir heyecan ve merakla bekliyoruz…

TÜM AİLEYE AŞILAMIŞ!

Lise aşkı Erdem Yılmaztürk ile üçüncü evliliğini yaptıktan sonra yeni bir hayat kuran 1998 Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş'un ekranlardan uzaklaşıp acroyoga eğitmeni olduğunu yazmıştım. Zor da olsa eşi Erdem Bey'i, yoga tekniklerinden farklı olarak birliktelik, uyum ve güven odaklı bir çalışma olan acroyoga'ya ikna ettiğini söyleyen Zeynep Hanım, ailesinin diğer üyelerine de bu sporu aşılamış meğer! Zeynep Hanım'ın Instagram sayfasına bakarken, 2004'te boşandığı Bülent Helvacı'dan olan 19 yaşındaki oğlu Alp ile 8 yaşındaki kızı Ayşe Yılmaztürk'le de acroyoga yaptığını gördüm. Sportmen aileye kocaman bir alkış.

BİRBİRLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİLER

Ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden milli sörfçümüz Bora Kozanoğlu, aynı zamanda başarılı bir triatlon sporcusu. Kendisi gibi iyi bir sörfçü olan nişanlısı Simay Arpacı da, pandemi döneminde profesyonel olarak triatlon yapmaya başlamış. Önceki gün antrenman yaparken, "Dereyi kim bisikletle geçebilir?" diye bisikletine iddiaya girmişler! Sonuçta ikisi de geçmeyi başarınca, ödül ortada kalmış. Yine de ödülden vazgeçmemişler ve birbirlerine profesyonel sporcuların kullandığı Orbea marka bisiklet alıp hediye etmişler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA