Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gençlere özendiler! Evde toplanıp partilediler!

Sosyete ve magazin dünyasından gençlerin, pandemi kurallarını hiçe sayıp villalarda parti yaptığını çok duydum ama meğer yaşını başını almış bazı sosyetiklerin de onlardan aşağı kalır yanı yokmuş! Kaya Ersu'nun evinde parti verdiğini duyunca şaştım kaldım. Kaya Bey, Rumeli Hisarı'ındaki evinde, arkadaşı Nurettin Hasman'ın doğum günü şerefine 30 kişilik parti vermiş.

Kaya Bey'in, sevgilisi Ebru Yücebaşoğlu ile ev sahipliği yaptığı partide, maske ve sosyal mesafe kuralı hiç uygulanmamış fakat Kaya Bey kendince davetlilerinden HES kodu istemiş. Sözüm ona bilinçli ev sahibi ve davetlileri, partileyip Nurettin Hasman'ın 63. yaşını kutlamış. Davetlilerden 90'lı yılların ünlü mankeni Melis Murathanoğlu'nun masanın üzerine çıkıp yaptığı dans şov ise eğlenceyi doruğa çıkarmış. Fakat parti, hastanede son bulmuş. Çünkü bir kaza yaşanmış. Örnek olması gerekirken gençlere özenen Kaya Bey'e pes vallahi.

ÇOK ÖZEL BİR ATÖLYE BULDU

Önceki yıl mesleğindeki 30'uncu yılını görkemli bir defile ile kutlayan modacı Dilek Hanif, adres değiştirdi. Nişantaşı'ndaki 300 m2'lik atölyesi küçük geldiği için emlakçılara haber salan Hanif, Gümüşsuyu'nda gönlüne göre bir yer bulmuş. İşin ilginç yanı, Dilek Hanım'ın çok beğenerek kiraladığı yer, geçen yıl emekliye ayrılan duayen modacı Yıldırım Mayruk'un atölyesi çıkmış. Telefonda konuştuğum Dilek Hanif mesleğine, çok sevdiği ve saygı duyduğu bir ustanın yerinde devam edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Dilek Hanım, tadilatı devam eden 550 m2'lik yeni atölyesine Mart başında taşınacak.

YENİ YAŞINA YOĞUN BAKIMDA GİRDİ

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi ünlü turizmci Hayri Yazıcı'nın da Uludağ'da koronavirüsün pençesine düşenlerden olduğunu yazmıştım. Eşi Lale Yazıcı ve kızı Bahar Şer, 2014'te böbrek nakli olduğu için risk almamak adına Hayri Bey'i İstanbul'a getirip Taksim'deki bir hastaneye yatırmıştı. Öğrendim ki, 15 gündür hastanede olan Hayri Yazıcı'nın dün doğum günüymüş. Yazıcı, umarım tez zamanda bu illetten kurtulup taburcu olur.

YENİ ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Uzun süre sadece online görebildikleri sanat eserleri ile aralarındaki mesafeyi kaldıran sanat tutkunlarına bir sergi önerim var. Başarılı sanatçı Leyla Emadi, 'Gel-Git' adını verdiği sergisini dün Mixer'de sanat tutkunlarının beğenisine sundu. Gel-Git, Leyla Emadi'nin son bir yılda yaşadığı zorunlu değişimler ve toplumsal sorunlarla çalışmalarının nasıl evrildiğini izlememize fırsat sunuyor. Sergi, konfor alanlarımız ve zıttı olan bilinmezlik-belirsizlik hallerini sorguluyor. Leyla Emadi'nin 'Gel- Git'ini, 3 Nisan'a kadar Mixer'in proje odasında görebilirsiniz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA