Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hayri Yazıcı’dan kaygılandıran haber

Babacan tavırlarıyla 7'den 70'e herkesin çok sevdiği Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili maalesef kötü bir haberim var! Şubat başında Hayri ağabeyin Covid-19 testi pozitif çıkmış; hastalığı hafif seyretse de, eşi Lale Hanım ve kızı Bahar Şer, 2014'te böbrek nakli olduğu için tedbir amaçlı Taksim'deki özel bir hastaneye yatırmıştı.

Benim gibi herkes, Hayri ağabeyin bir an önce hastaneden taburcu olmasını dilerken, 16 Şubat'taki doğum gününü yoğun bakımda geçirdiği haberi gelmişti. Maalesef dün Hayri ağabeyin yakınlarından daha da kötü bir haber aldım! Yeni yaşına yoğun bakımda giren Hayri ağabey, doğum gününün ertesi günü entübe edilmiş. Sağlık konusunda şimdiye kadar pek çok badire atlatan Hayri ağabeyin umarım tez zamanda iyileştiği haberini de alırız.

BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLACAK

Başarılı genç müzisyenlerin iyi bir eğitim alması için kurulan ÇEV (Çağdaş Eğitim Vakfı) Sanat'ın başkanı Berrin Yoleri'den müjdeli bir haber geldi. Duyduğu sesleri notaya dökebilme yeteneğine sahip olan doğuştan görme engelli 9 yaşındaki Bager Çalışcı, ÇEV Sanat Konserleri'nin birinde sahneye çıkacak. Doğup büyüdüğü Muş Ovası'nda, karda piyanosunun başına geçtiği görüntülerle hafızalara kazınan Bager Çalışcı, iki yıl önce ünlü piyanist Fazıl Say ile tanışma hayalini gerçekleştirmiş ve Say ile birlikte İstanbul'da piyano çalmıştı. ÇEV Sanat'ın konseriyle de İstanbul'da konser verme hayalini gerçekleştirecek olan Bager, bütün hayallerine kavuşur inşallah.

MİNİK ARDA SAHAYA İNDİ

Bu sezon Galatasaray'ın başarısı için sahada ter döken ikinci kaptan Arda Turan, yeni transferlerin adaptasyon süreci için de vaktinin büyük bölümünü Florya'da geçiriyor. Başarılı futbolcu, önceki gün güneşli havayı görünce büyük oğlu Hamza Arda'yı da Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ne götürdü. Sahaya çıkan ve top peşinde koşan Yavru Aslan'ın mutluluğu, babasının izinden gideceğini gösteriyor. Aslıhan Doğan Turan'ın bu fotoğrafları, gururla sosyal medya hesabından paylaşması ise oğlunun babası gibi futbolcu olmasını istediği şeklinde yorumlandı. Daha çok erken ama sanki armut dibine düşecek gibi görünüyor.

ELA'LARINA KAVUŞTULAR

Geçen ay Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın dede olmaya hazırlandığını müjdelemiştim. Nisan ayında davetlilerine
bir mektup gönderip, 4 Temmuz'daki düğünlerini ertelediklerini haber veren ve sade bir nikahla evlenen Emre-Dilara Öztemir Eczacıbaşı çiftinden müjdeli haber geldi. Dilara Hanım, geçen hafta Ela adını verdikleri kızlarını dünyaya getirdi. Dilara Hanım'ın da, Ela bebeğin de sağlık durumu gayet iyiymiş. Taze baba Emre Eczacıbaşı'nın da mutluluktan ayakları yere basmıyormuş. Kızlarını sağlıkla büyütürler inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA