Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Korumayla sabah sporu

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı ile iş insanı Eran Tapan'ın kızı Melisa Tapan, 10 yıl önce bir süreliğine ortadan kaybolunca kaçırıldığı iddia edilmişti. 17 yaşında yaşadığı bu olayın ardından ailesinin bir koruma verdiği Melisa Tapan, o gün bugündür korumayla geziyor. Tatilden eğlenceye, spordan alışverişe kadar nereye gitse gölgesi gibi yanında olan korumasıyla yaşamaya alışan Melisa Hanım, önceki gün de Bebek'te korumasıyla birlikte yürüyüşteydi.

Karlı günlerin ardından güneşli havayı görünce eşofmanını giyip kendini Bebek sahiline atan Melisa Hanım, iki saate yakın yürüyüş yaptı. Genelde birkaç adım uzaktan takip eden koruması, sahil kalabalık olduğu için bu kez hemen yanıbaşındaydı. Hatta bu yüzden koruması değil arkadaşı olduğunu sananlar oldu. Melisa Tapan, güvenli yürüyüşün ardından korumasıyla birlikte aracına binerek evine döndü.

İKİNCİ SERGİ İÇİN HAZIR

90'lı yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen, ardından da uzun yıllar DJ'lik yapan Can Özsobay, önceki yıl ressam kimliğiyle çıkmıştı karşımıza.
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Can Özsobay, önceki yaz Bodrum Yalıkavak'taki ISD-ART Studio'da ilk sergisini açmıştı. Resimleri çok beğenilen ve sanat çevresinde adını duyurmayı başaran Özsobay'ın ikinci sergisini açacağını öğrendim. Yeni sergisi için uzun süredir atölyesinden çıkmayan Can Özsobay, yeni resimlerini 24 Mart'ta Summart Galeri'de sanat tutkunlarıyla buluşturacakmış.

SANAL ORTAMDA SAMİMİ BULUŞMA

Tarihi değerlerimizin ve kültür mirasımızın gelecek nesillere taşınmasını amaçlayan EPOS 7 Derneği, dünyanın sayılı virtüözlerinden Güher- Süher Pekinel kardeşleri, Zoom üzerinden sevenleri ile buluşturdu. Müziğin birleştirici ve iyileştirici gücünü paylaşmak üzere gerçekleştirilen bu online buluşma büyük ilgi gördü. Son zamanlardaki çalışmaları ve önümüzdeki aylarda neler yapacaklarıyla ilgili bilgiler veren Pekinel kardeşler, buluşmaya katılanların sorularını da içtenlikle cevapladı. Samimi bir havada geçen online buluşmadan hem Pekinel kardeşler hem de hayranları çok memnun ayrıldı.

BU KEZ KESİN BİTMİŞ!

Raif-Esra Dinçkök çiftinin 18 yıllık evlilikleri, 10 yılın ardından ikinci kez sekteye uğramış, geçen yıl evlerini ayırmışlardı. Raif Bey, 11 yıl önceki gibi eşini ikna edip barışmak için çok çabalıyor, ancak bu kez eşini, arkadaşı Ebru İpekçi ile aldattığı için çabaları sonuç vermiyordu! Çapkınlığa tövbe ettiğine dair eşine yeminler veren Raif Bey, Ebru İpekçi ile gizli gizli buluşmayı da sürdürüyordu. Raif Bey'in, Ebru İpekçi ile yasak aşkını sonunda bitirdiğini öğrendim. Bakalım bu durum barışmalarını sağlayacak mı diye düşünürken Esra Hanım'ın yakınlarından geç gelen ayrılığın hiçbir işe yaramayacağı bilgisi geldi. Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum doğrusu…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA