Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

İlışkilerde yeni trend kankayla evlilik

Bütün kızlar aşkı, hayallerindeki beyaz atlı prensi bulamamaktan yakınıyor. Son günlerde ise ilişkilerle ilgili yeni trend; en güzel anlarını paylaştığın, dostum dediğin en yakın arkadaşınla evlenmek.
Belki de yeni değil ama bu durumun bizim ortamlardaki sayısının hayli arttığını söyleyebilirim.
Kankasıyla ilişki yaşayıp evlenme kararı alanlar nasıl da mutlu, 'Bir de böylesini deneyelim' diyorlar. Tabii aşk değil, arkadaşlık evliliği bunun adı. Hızlı çözüm arayana, evlenmek isteyene tavsiye ediliyor.
Bence gayet sağlıklı, uzun ömürlü, tarafların hiç zorlanmayacağı türden bir ilişki modeli; kafama yattı.

Nelerden çok sıkıldım?
¦ Bazı şeylerin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Bakın Ezhel'in 'Felaket' adlı parçasına; şu an bar ve canlı müzik kulüplerinde performans sergileyen sanatçıların repertuvarında. İnanın Ezhel bile kendi parçasından sıkılmıştır.
Instagram'da hangi profile baksam fonda 'Felaket'. Yaz sonuna gelmeden yaka silkeceklerimizden olacak.
¦ Netflix'den de çok sıkıldım, önerilen diziler de, filmler de hiç benlik değil. Nerede o entrika dolu, soluksuz izlediğimiz diziler? Şu an diğer dijital platformlara sardım.
Hulu'da 'The Act'in ilk sezonu bitti bitecek.
Bir anne-kızın arasındaki zarar verici ilişkiyi anlatıyor.
Dizi, yeni bir 'American Horror Story' olmaya aday gösteriliyor.
¦ Şeyma Subaşı'nın kitabına sallayanlardan, bunu gündem haline getirenlerden de sıkıldım. Kitap bu tabii ki eleştirilecek; ancak gidin bir kitapevine, kişisel gelişim altında birbirinin aynısı kitaplar var. Şeyma da kalkıp edebiyat parçalamak istemedi.
Onun da alıcısı var elbette.
¦ Daha yazın ortasındayız, tatilci dertli: Bodrum-Çeşme hattındaki mekanlar çok pahalıymış.
Ne zaman ucuzdu ki? Yıllardır bu değişmedi. Bunun her yaz yeni bir durummuş gibi tartışılmasından da sıkıldım. Yalıkavak Marina mekanlarına gider, popüler plaj partilerinde coşmak istersen, Defne Samyeli'nin, Zeynep Bastik'in performansına gidersen o parayı da ödeyeceksin.
Söylenmeyi bırakın.

Türkçe rap'le spor yapma modası
'Ezhel'in 'Felaket'inden baymak üzere olabilirim ama bu diğer rap parçalarına duyduğum hayranlığın önüne geçemez. Mesela Anıl Piyancı şu aralar dikkatimi çekenlerden. Müzik platformu Spotify'da Türkçe rap adı altında bir liste var, işte o listedeki parçaların çoğu spor salonlarının favorisi. Ağırlık çalışanlar, vücut şekillendirenlerin çoğu spor salonlarında yüksek sesle bu parçaları dinliyor. İnanın insana büyük motivasyon oluyor. Ben de bu akıma kapılanlardanım.

Helal sana Adriana!
Adriana Lima'nın Türk erkekleri ile ilişki yaşama kafasını çok sevdim. İşadamı Emir Uyar'la birlikte olan Brezilyalı modeli gözünüzde büyütüp neden Türk erkeklerini küçümsüyorsunuz ki... Rihanna gidip Suudi bir iş adamıyla birlikte olunca 'Vay be' diyorsunuz da, bir Türk'ün dünyaca ünlü bir kadınla olmasını niye garipsiyorsunuz? Her konuda yeterliyiz, Ortadoğulu erkeklerden daha yakışıklıyız. Türkiye, özellikle İstanbul, Amerika'nın her noktasında çok merak edilip biliniyor. İstanbul, herkesin tatile gelmek istediği şehirlerin başında. Bırakın kızlarımız da Hollywood yakışıklılarını kapsın. Ele geçirelim o toprakları, hayran kalsınlar bizlere. O yüzden Adriana sen işini biliyorsun, aferin sana.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA