Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Nereden tutsan elinde kalır

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve heyeti, 'musluk' açtı, Türk siyaseti böyle açılış görmedi. Güler misin ağlar mısın? Musluk değil, sanki baraj açılıyor! Sultanahmet'teki 3. Ahmed Çeşmesi'nin açılışını yapan da sanki Kılıçdaroğlu değil, 3. Ahmet!
Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin bir türlü kabullenemediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi, yıllardır dağları delip barajlar yaptı, susuz İstanbul'u su ile doldurdu. CHP'nin kapasitesi ne yazık ki çeşmeye su getirmeye yeterken, Başkan Erdoğan İstanbul'a suyu getiriyor. Lütfen biraz geliştirin kendinizi.

Türkiye yeni enerji hamlelerinden birini daha geçtiğimiz günlerde hayata geçirdi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde yapılan ve silindirle sıkıştırılmış beton tipine göre Türkiye ve Avrupa'nın en büyük barajı olan Çetin Barajı'nın enerji üretimine başladığını ifade etti. Barajın milli ekonomiye yıllık 500 milyon lira katkı sağlayacağını söyledi. Bir tarafta 'musluk', diğer tarafta baraj açılışı, şimdi gel de karşılaştır. Ne diyeyim; Fuzuli'nin dediği gibi, 'Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil'...

Bu arada büyük bir hizmet adı altında musluk açılışını basına servis eden CHP ekibi, sırf poz vermek için kamera karşısına alelacele çıkarılan Kılıçdaroğlu'na maskesini ters taktırtarak ayrı bir komediye de imza attı. Üstelik Kılıçdaroğlu'nun yanındaki CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, maskenin ters takılması ile ilgili bir uyarıda da bulunmadı.

'Hiç'in enerjisi ilaç gibi geldi

Erkan Güleryüz'ün, yeni single çalışması 'Hiç'in enerjisi son günlerde bana çok iyi geldi, kendisine bir kez daha yüreğine sağlık diyorum. Sanatçı, koronavirüs tedbirleri dolayısıyla, müzik için gerekli tüm enstrümanları ev imkanlarında alternatif çözümlerle kaydetmiş; davul ve perküsyon seslerini vücuduna vurarak çıkarmış, erbane ve shaker yerine poşet ve kavanoz kullanmıştı. Erkan Güleryüz'ün eşi Elif Güleryüz de klibi cep telefonu ile evde çekip yönetmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA