Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın top 5'i

1. Yalın'ın albümü 'Ben Bugün'den sekizinci şarkı 'Ki Sen'... Tam bir Yalın şarkısı, bir kere dinleyince yüksek dozda bağımlılık yapıyor.
2. Cihangir'de Firuzağa Kahvesi'nin içinden geçip merdivenlerden inince karşınıza çıkan salaş ve çok şirin yeni kafe 'Giritli İdilica'. Özellikle kahvaltısını ve akşam keyfini kaçırmamak lazım.
3. Teoman'ın sürpriz yapıp sadece biner adet bastırdığı plakları. Teoman albümlerini plaktan dinlemek başka bir duygu ve Teoman'ın kendi çektiği klibi 'Çoban Yıldızı'. Çok başarılı...
4. Nerhan Hepşen'in şarkı sözü gibi, şiir gibi, deneme gibi yazdığı su gibi okunan, okurken durup içinize baktıran kitabı '3 Vakit Ayna'...
5. 24 saat 'imdat' dediğinizde kapınıza gelip bütün teknik sorunlarınızı güleryüzlerini eksik etmeden çözen Turkcell'in 'Cellocan'ları. Müthişler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA