Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu reklam seksiyse...

Sıla ve Özcan Deniz'in oynadığı Coca Cola reklamı sosyal medyaya da, magazin köşelerine de roket gibi giriş yaptı.
Bol eleştirili, makaralı, dalgalı, buzz gibi soğumalı tweetlerin peşine, dün okuduğum magazin eki yazarlarının neredeyse tamamı da bu reklamdan bahsediyordu.
Genel kanı şöyle; karizmalar çizilmiş ve Sıla'ya yakışmamış. Acilen yayından kalkmalıymış vesaire.
Bir de GÜNAYDIN'ın televizyon yazarı Yüksel Abi'nin (Aytuğ) yorumu vardı ki, okurken gözlerim yerinden çıkacaktı. Reklamı 'fazla seksi' bulmuş; 'Her karesi buram buram seks kokuyor. Bu haliyle her kanalda yayınlanır mı orası meçhul' diyor.

ESAS SEKSİLİK 'SURVIVOR'DA
Bu reklam buram buram seks kokup 'yayınlanma ihtimali meçhul' damgası yiyorsa o zaman 'Survivor' toptan yayından kalksın Yüksel Abi.
Reklamda ne var? Güzel kızlar, yakışıklı erkekler, kum, deniz, danslar ve buz gibi içecek değil mi?
Dönelim 'Survivor'a... Huzurlarımızda yakışıklı erkekler ve taş gibi kızlar var.
Kısacık şortlar, yanık tenler, erkeklerin üstü zaten çıplak. Kızların göbekleri açık, fıstık gibi bacakları ortada. Ter desen ter. Yerlerde sürünüyorlar, oradan oraya atlıyorlar, koşuyorlar, denizdeler, kumdalar, tişörtlerini, atletlerini kıvırıyorlar.
Seksilik arayacaksak, seksiliğin babaannesi mevcut 'Survivor'da.
Tabii hepsi neye, nasıl baktığınla ilgili değil mi?
Ben şahsen Yüksel Abi'den böyle bir yorum beklemezdim. O zaman Tarkan'ın tüm klipleri süper seksi.
Gülşen'in bakışları, dudakları yeter; bir Gülşen klibi, 10 Sıla-Özcan reklamı eder! Bu bakışlara yaslanırsak, odaklanırsak ne klip kalır, ne dans, ne gençlik, ne eğlence, ne spor. Aman abi!

DENİZ KENDİSİYLE BARIŞIK
Neyse, gelelim Sıla-Özcan Deniz reklamı için düşündüklerime:
Karizmalarını çizdirip çizdirmeyeceklerini düşünmeden bu işe girdikleri için ikisini de sempatik buldum.
Sıla bugüne kadar gördüğüm en sıcak, en güzel, en genç Sıla.
Bayıldım.
Özcan Deniz biraz danstan yana ekonomik davransaymış daha iyiymiş ama o kadar kendisiyle barışık bir adammış ki takdir ettim. Eğlendiği besbelli.
Şarkısı dilime dolandı bile.
Bu kadar konuşulup, yazılıp çizildiğine, sosyal medyadan düşmediğine göre bu reklam bence görevini yerine getirmiş ve başarılı. Diyelim bir Rihanna MET Gala'ya üç kişinin taşıdığı sarı kaftanla boşuna katılmadı, kendini durduk yere omlete, pizzaya çevirmedi değil mi? Konuşulmak her zamanki gibi her şey, doğru değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA