Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Astrologlar diyor ki...

Dikkat, dikkat! Ey gökyüzünden etkilenen okur!
Uranüs Boğa burcuna, Mars da Kova burcuna geçmiş!
Bu cümle, çoğumuz için pek bir anlam taşımıyor değil mi efendim? O zaman hemen size astrolojiye dadanmış ve ünlü astrologları sinsi sinsi takip eden biri olarak söylüyorum.
Bu demekmiş ki; rahatımız bozulacak, garantili saydığımız ama bizi mutsuz eden hallerden çıkmak zorunda kalacakmışız.
'Ben kimin ve ne istiyorum?' sorusu yakamızı bırakmayacakmış. (Kaç yaşına geldik, bırakmadı da zaten. Bir netleşemedik gitti şu sorunun cevabıyla) Kendi dışımıza çıkıp ne yaptığımızı, neye ihtiyacımız olduğunu, ne yapmak istediğimizi bulma, anne-babamızdan öğrendiğimiz doğruları sorgulayıp kendi doğrularımızı keşfetme zamanıymış.
Teslimiyet ve farkındalık zamanıymış.
Astrolojik olarak hepimiz için kritik, önemli ve zor bir dönemmiş. Çünkü ihtiyaç duyduğunu yapman demek, bir şeylerden vazgeçmek demek olabilirmiş. Oluyor da zaten... Birilerini, bir durumu bırakmadan, vazgeçmeden yenilikler gelmiyor.
Bitişler yaşayacak, geleceğimizle ilgili önemli kararlar alacakmışız.
O yüzden geçmişe takılıp kalmak yasakmış.
Kafamızın içi karışmış, derin düşüncelere dalmışız. Artık bize yaramayan, bize bir şeyler katmayan şeylerden, insanlardan, alışkanlıklardan uzaklaşmak lazımmış.
O zaman hepimize kolay gelsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA