Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Trend çizmenin sahtesini giydi

Karşınızda hepimizin akıl sağlığıyla oynayacak olan, sezonun en hit parçalarından biri; Manolo BlahnikxVetements marka çizmeler.
Profesyonel balıkçılığın vazgeçilmez malzemesi, günümüzde en cilalı haliyle ünlülerin üstünde bir stil yaratma malzemesi oluverdi. Kendall Jenner ve Rihanna, çizmeleri görücüye çıkaran ilk isimler oldu. Çizmeyle çekilen fotoğrafları o kadar başarılıydı ki, doğal olarak bu yeni trend, roket hızıyla; trend aşığı, leylek bacaklı tüm kadınların 'alınması gerekenler' listesine giriverdi.
Kim Kardashian siyah renklisini giydi ama bacak boyu kısa olduğundan pantolon giymiş gibi göründü ve istediği beğeniyi toplayamadı.
Çizmenin satış fiyatı 4 bin 590 dolar. Yani yuvarlak hesap 16 bin Türk Lirası. Acaba bu çizmeyi bizde giymeyi kim cesaret eder diye düşünüyordum ki; Hande Yener'in çizmelerle çektirdiği fotoğraflara Instagram sayfasında denk geldim. Çizmeyi, bir dergi çekimi için giymiş. Tam Hande'ye bravo diyecektim ki, bir de ne göreyim; çizmeler orijinal değil! 'Haklı, neden o kadar para versin ki' diyebilirsiniz ama söz konusu kişi, memleketin en büyük pop starlarından biri. Doğal olarak bu kadar popüler bir parçanın sahtesini kullanmasını kendisine yakıştıramadım. Para vermek istemiyorsan almak zorunda değilsin.
Ama alacaksan da gerçeğini alacaksın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA