Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda, hangi Sinem'i tercih eder?

Sinem Kobal, bir çorbacıda Arda Turan'ın arkadaşıyla buluşmuş, sevgilisinin gönderdiği mesajları dinlemiş. Çıkışta ise kaos yaşanmış. "Arda Bey, sevgilisinin bugün görüntülenmesini istemiyor" diyen görevliler, etten duvar örmüş.
Yarın fotoğrafları çekilmeyecek mi peki? Böyle saçma açıklama mı olur?
Muhabirler, bu saçma açıklamayı dinlemezler elbette. Fotoğraflarda Sinem yine bitkin ve yorgun görünüyordu. 'Sinem ile Arda nişan yüzüklerini attılar mı?', 'Evlenecekler mi yoksa sevgili mi kalacaklar?' bu soruların net bir yanıtı yok. Çünkü taraflardan net bir açıklama gelmedi ama arada bir soğukluk olduğu kesin.
Çıkan haberlerden medya ve kamuoyunda ise şöyle bir algı oluştu: Arda evlenmek istemiyor ama Sinem diretiyor.
Sinem aslında en büyük hatayı, kariyerini ikinci plana atarak yaptı. Önce 'Arda kızıyor' diye dizilerde öpüşmedi, çalışma saatlerini bahane ederek setlerde arıza çıkardı. Şimdi ise oynadığı bir dizi yok. Halbuki kariyerini önemseseydi, daha güçlü bir kadın portresi çizecekti.
Peki, Arda hangi Sinem'i tercih eder? Üzgün, bitkin bir şekilde sevgilisiyle evlenmeyi bekleyen Sinem'i mi, yoksa 'Benim bir hayatım, kariyerim var yoluma devam ediyorum. Arda'yı seviyorum; istemiyorsa kendi bilir diyen Sinem'i mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA