Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Herkesi enayi yerine koyan şaka

TV8'de sunuculuğunu Oylum Talu'nun yaptığı 'Anlatacaklarım Var' programına 'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla tanınan antikacı restoratör Metin Özkaya konuk oldu.
Özkaya, yanında getirdiği 19'uncu yüzyıldan kalma Murano antika lokumluğun benzerinin artık hiçbir yerde bulunamayacağını anlatırken, Talu lokumluğu düşürüp kırdı.
Özkaya'nın gözleri doldu ve Talu'yu suçlayıcı ifadelerde bulundu. Talu özür üstüne özür diledi, "Reklam girelim" dedi ama reji dinlemedi.
Çünkü reyting akıyordu o anda.
Reklam arasından sonra Özkaya ve Talu bir şaka hazırladıklarını ve yere düşen lokumluğun 20 liraya satıldığını açıkladı.
Televizyon tarihinin en anlamsız şakalarından biriydi bu. Talu ve Özkaya, rollerini Oscar'lık oynadılar ve bunu da itiraf ettiler. İzleyici kendisini enayi yerine konulmuş hissetti. Çünkü şakanın, reyting almaktan başka hiçbir amacı yoktu.
TV8'de bu tarz reyting oyunlarını daha çok izleriz gibime geliyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA