Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

RTÜK'ün Hadise kararı

Show TV'de 'Hey Canlı' adlı magazin programında 'Hadise; gözleri şaşı, dilleri lal etti. O ne dekolteydi!' anonsuyla verilen Hadise'nin dekolte kıyafetiyle ilgili haber, RTÜK'ü böldü...
Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre; RTÜK Üst Kurulu üyelerinden Davut Dursun, Esat Çıplak, Süleyman Demirkan ve Ali Öztunç, söz konusu haberde ceza gerektiren bir unsur olmadığını savunurken; Taha Yücel, Hasan Tahsin Fendoğlu, Hamit Ersoy ve Nurullah Öztürk ise kanala ceza verilmesini istedi.
Bir üyenin toplantıda bulunmaması nedeniyle oylar dörde dört eşit çıktı. Üst Kurul, Hadise'nin dekoltesine bir daha bakılmasını kararlaştırdı.
Hadise'nin dekoltesini ağır çekimde defalarca izlemek, tartışmak ve sonra da kesin bir karara varamamak... Gerçekten trajikomik bir haber. RTÜK üyelerinin de işi zor; günde acaba kaç dekolte görüntüsü izleyip karar veriyorlar?
RTÜK bu toplantıları TV programı olarak ekrana getirse, reyting rekoru kırar.
'Hadise'nin dekoltesine bir daha bakılması' kararı da enteresan. Bir daha bakınca ne değişecek? Ya yine bir üye toplantıya katılmazsa, 4-4 eşitlik çıkarsa ne olacak? Bence halkın oyuna başvurulmalı ve bu hayati oylamada kararı halk vermeli.
Bu arada dikkatinizi çekti mi, toplantıda oy kullanan üyelerin hepsi erkek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA