Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Büşra Akın ezber bozuyor

A Haber'de 'Diplomasi' programını sunan Büşra Akın'ın giyim tarzı, ezber bozacak cinsten. Böyle ceket, kravat ve türban kombinasyonunu daha önce görmedim.
Muhafazakarmaskülen giyim tarzı mı desek buna acaba? Türbanlı kadınların giyim tarzlarında çok ince çizgiler var; en küçük bir fark yaratma teşebbüsü ağır eleştirilere maruz kalır. Büşra cesur; risk almış ve fark yaratmayı başarmış. Ben Büşra'nın tarzını beğendim. Tek eleştirim; erkek kravatı kullanmasa daha iyi olabilirdi.
Büşra'yı aradım, biraz konuştuk. Büşra şunları söyledi: "Eleştirenler var ama onlara katılmıyorum. Evet, tesettürün sınırları var, çekici görünmemek lazım. Benim görüntümde açık bir şey yok. Başım kapalı, vücut hatlarım belli değil. Ben sadece kravatı aksesuvar olarak kullandım.
Diplomasi programı sunuyorum ve kravat sevdiğim bir aksesuvar. Kravatla diplomasiyi bağdaştırdım. İdeolojik bir yaklaşımım yok; tamamen estetik kaygılarla böyle giyindim. Bu giyim tarzını başkasında da görmedim. Bu ilginç fikir aklıma geldi ve böyle giyiniyorum. Türkiye'de türbanlı, tesettürlü kadınlara kendileri olma fırsatı verilmiyor. Ben ekranda kendim olmayı başardığımı düşünüyorum."
Büşra; ABD'de eğitim almış, modayı yakından takip ediyor. Karl Lagerfeld'in tasarımlarını çok beğeniyor.
Kardeşi Milano'da moda tasarımcısı.
Büşra ile ilgili, röportajlık daha çok ilginç detaylar var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA