Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çalhanoğlu'nun günahı ne?

Hakan Çalhanoğlu, B. Mönchengladbach'a fantastik bir gol atmış. Çalhanoğlu, müthiş bir sezon geçiriyor; Mesut Özil'den daha yetenekli olduğu konuşuluyor. Fakat Çalhanoğlu'nun Özil gibi bir kariyere sahip olması zor çünkü Almanya yerine Dünya Kupası ve Avrupa kupalarına katılamayan Türk Milli Takımı'nı seçti.
Mesut'u star yapan, Alman Milli Takımı'dır. Çalhanoğlu, bir vatanseverlik örneği göstermesine ve müthiş bir performans sergilemesine rağmen, Türk Milli Takımı'nda oynayamıyor. Nedir bu çocuğun günahı? Çalhanoğlu'nun, Gökhan Töre'nin silahlı otel baskınında aldığı tavır yüzünden Fatih Terim'den veto yemesi, Türk futbolundaki başarısızlığın özeti aslında.
Kişisel kaprisler ve ego savaşları yüzünden en yetenekli futbolcumuz oynatılmıyor, yazık! Arkadaşlarını darp eden Töre'yi Çalhanoğlu'na tercih eden Terim, Çalhanoğlu gol attıkça ne hissediyor acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA