Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Terim&Arda şifresi

FIFA Ballon d'Or ödülleri bizim için büyük bir polemik konusu çıkardı ama tartışan yok. Türkiye'den Fatih Terim, Arda Turan ve Selçuk Manav bu saygın ödüllerin sahiplerini bulması için oy kullandı.
Terim ve Arda, en iyi üç futbolcuyu sırasıyla şöyle seçti: 1- Cristiano Ronaldo, 2- Arjen Robben, 3- Karim Benzema. Terim ve Arda'nın en iyi teknik direktör sıralaması da aynıydı: 1- Jose Mourinho, 2- Joachim Löw, 3- Dieogo Simeone.
Soru 1: Her sene olduğu gibi bu yıl da neden Türk spor medyasını Manav temsil ediyor? Neden hep o oy kullanıyor acaba?

ŞAŞIRTAN BENZERLİK
Soru 2: Neden Terim ve Arda'nın hem futbolcu, hem de teknik direktör seçimlerinin sırası bile aynı?
Soru 3: Arda, Atletico Madrid'i La Liga şampiyonu yapıp tarih yazan, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı da büyük talihsizlikler sonucu son anda kaybeden kendi hocası Simeone'yi neden üçüncü sıraya koydu?
Soru 4: Manav, Terim ve Arda; neden Messi'ye bir oy bile vermedi? Ülkece Messi'ye gıcık mıyız, bilelim.
Soru 5: Hadi Arda, maçlara ikinci yarıda girmekten sıkıldığı için Simeone'yi üçüncü seçerek protesto etti; peki, Terim'in Simeone ile ne alıp veremediği var?
Soru 6: Terim ve Arda'nın geçtiğimiz yılki seçimleri de aynıydı, neden? Bu nasıl bir gizemdir; oylama değil 'Da Vinci Şifresi' mübarek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA