Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Uçakta seks' sorusu

Ellen DeGeneres, programında, Gwyneth Paltrow, Johnny Depp ve Paul Bettany'i ağırladı. Ünlü sunucu, konuklarına "Sizinle küçük bir oyun oynayacağız, sorularıma 'Oldu' ya da 'Olmadı' diye kartları göstereceksiniz" dedi. İlk sorusu "Çıplaklar kampına hiç gittin mi?" oldu. Depp ve Bettany gittiklerini itiraf ettiler. Argoda uçakta seks yapmak anlamına gelen 'mile high club' deyimini kullanarak sorduğu soruya ise önce Paltrow "Evet yaptım" dedi, sonra Bettany, Depp ve DeGeneres da uçakta seks yaptıklarını itiraf ettiler.
Bizde böyle bir soru sorulur mu? Soruldu diyelim, cevap veren olur mu? Hadi cevap verdiler diyelim, geçekten samimi yanıt verirler mi?
Bzim ünlüler çok ama çok sıkıcılar. Dizi ya da filmleri için promosyon amaçlı röportaj verdiklerinde ya da TV programlarına konuk olduklarında en küçük magazinsel soruda ortalığı dağıtıyorlar, 'Bu soruyu nasıl sorarsın' diye çıkışıyorlar. İstedikleri şu; sadece yaptıkları iş konuşulsun, reklamları yapılsın; onlar da para kazansınlar.
Şov endüstrisi adı üstünde büyülü bir dünya, bir oyun.
ABD'de ve Avrupa'da oyuncular insanları eğlendirmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.
Bizimkiler ise buzdolabı gibiler.
Menajerler, PR'cılar da medyaya sadece kendi işleri görülsün diye bakıyorlar.
Ve sonunda ortaya çok sıkıcı bir magazin dünyası çıkıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA