Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ajda Pekkan'ın gelgitleri

Yazının başlığı 'Ajda Pekkan vefasız mı?' olacaktı ama bu başlıkta kararsız kaldım. En iyisi bu soruya siz yanıt verin.
Şu sıralar müzik camiasında Ajda Pekkan'ın Kayahan'a vefasızlık yaptığı konuşuluyor. Pekkan, Kayahan'a saygı albümünde 'Gönül Sayfam' şarkısını seslendirdi, en son köşe yazısında da Kayahan hakkında şık bir veda yazısı yazdı. 'Böyle vefasızlığa can kurban!' diyebilirsiniz ama bir de duymadıklarınız var. Pekkan'ın, Kayahan'ı hastanede ziyaret ettiği haberi doğru çıkmadı; Kayahan'ı ziyaret etmediğini GÜNAYDIN yazdı. Pekkan, NTV'nin Kayahan için hazırladığı belgesel için de görüş vermedi. Sezen Aksu gibi birçok ünlü isim o belgesele konuştu, Pekkan'ın konuşmaması enteresan. Ve en önemlisi Pekkan, Kayahan'ın cenazesine de katılmadı.
Doğru mu bilmem ama bir muhabir arkadaşımdan, Pekkan'ın ölüm korkusunu hatırlattığı için cenazelere özellikle katılmadığını duydum. Fakat Pekkan, kısa süre önce ünlü söz yazarı Fikret Şeneş'in cenazesine katılmıştı. Orada hiç beklemediği bir tavırla karşılaşmış; Şeneş'in ailesinden, Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli ile Şebnem Çapa, "Ne yüzle geldi buraya!" diye tepki göstermişti.
Denizli ve Çapa; Pekkan'a, müzik adamı Hakan Eren aracılığıyla 'Fikret Hanım'a son görevini yapsın ama sakın gelip bize başsağlığı dilemesin' mesajı göndermişti. Pekkan da cenaze töreninde kısa bir süre kalıp cami avlusundan ayrılmıştı.

'VEFASIZ' DİYORLAR
Ajda Pekkan'ı Ajda Pekkan yapan, Fikret Şeneş'in şarkı sözleriydi. Ama Şeneş; ne medya önünde, ne de sahnede adını anmadığı ve kendisini onore etmediği için Pekkan'a kızgındı. Belki başka sebepler de vardı ama Şeneş ile Pekkan yıllarca küs kaldı.
Öte yandan Pekkan, Şeneş'in 90'ıncı doğum günü partisine katılıp ünlü söz yazarıyla birlikte pasta kesmişti. Ama daha sonra yine Pekkan'ın Şeneş'i aramadığı, hastalandığında ziyaretine bile gitmediği söylendi.
Pekkan vefasız mı, değil mi kararı siz verin. Kayahan'a saygı albümünde şarkı söylüyor, ona veda yazısı yazıyor ama ne hastanede ziyaret ediyor, ne cenazesine katılıyor, ne de hakkındaki belgesele konuşuyor. Şeneş ile yıllarca küs kalıyor, sonra onun doğum gününe katılıyor ama sonra tekrar arayıp sormuyor.
Elbette tüm bu eleştirilere Ajda Pekkan'ın da vereceği yanıtlar vardır. Belki de Pekkan, son dönemde büyük gelgitler yaşıyor; sanatçı dostlarıyla bir küsüyor, bir barışıyor, bazen hiç aramıyor, bazen arıyor... Ama bu gelgitler yüzünden sanat camiasında kendisini vefasızlıkla suçlayanların sayısı her geçen gün artıyor. Belki de Ajda Pekkan'ın, kendisine yalakalık yapmak yerine onu doğru yönlendirecek, sağduyulu kararlar aldıracak bir menajere ihtiyacı var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA