Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Siz kovmuyorsunuz’ diyemedi

Prim krizi, Arda Turan vakası, kebapçı baskını, Rüştü Reçber'le girilen hakaretlere varan polemik vs.; Fatih Terim kendi sonunu hazırladı aslında ve Milli Takım'ı bırakmak zorunda kaldı.
Yeni tartışma konusu ise Terim'in alacağı 3.5 milyon Euro'luk tazminat. Kamuoyuna önce Terim'in istifa ettiği duyurulmuştu. İstifa tazminatsız görevinden ayrılmak demek ama Terim, istifa etmediğini, kovulduğunu belirten bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Gurur, kibir denince akla gelen ilk isim olan Terim, Yeşilçam filmlerinin meşhur repliği 'Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum' bile diyemedi.
Terim'in 3.5 milyon Euro'ya ihtiyacı yok ama iyi para, tazminat parası tatlı geldi.
Asıl tartışılması gereken, Terim'in Alaçatı'daki kebapçı baskınından sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e istifa edebileceğini söylemesine rağmen kovulması. 3.5 milyon Euro; Terim, Demirören gibiler için çerez parası ama Türkiye'de yaşayan birçok insan için hayalin bile ötesinde bir para. Bu parada tüyü yetmemiş yetiminde hakkı var! Sosyal medya o paranın hesabını soruyor.
Normalde kamu çıkarlarını göz önüne alan bir yönetici, istifa eden teknik direktöre o parayı vermez, vermemeli! Eğer Terim itibarını düşünüyorsa o parayı almamalı ya da alıp bir hayır kurumuna bağışlamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA