Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Milli sporcularımız bizi gururlandırıyor

Milli sporcular, art arda kazandıkları madalyalarla hepimizi çok gururlandırdı. Şaziye Erdoğan, Tayland'da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olan milli halterci, çok önemli bir başarıya imza attı. Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda ise Sümeyye Boyacı gümüş madalya alırken, Sevilay Öztürk bronz madalyanın sahibi oldu. Sümmeyye Boyacı, kazandığı madalya ile Cumhuriyet tarihimizin yüzmede ilk kadın dünya ikincisi oldu. Bu madalyalarla yetinmeyeceklerini açıkça dile getiren milli sporcular görünen o ki daha büyük başarılara imza atacaklar.

Şaziye Erdoğan'ı, Sümeyye Boyacı'yı ve Sevilay Öztürk'ü tüm kalbimle destekliyorum. Koşullar ne olursa olsun, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bize gösterdiler. Umarım milli sporcularımız diğer gençlere de örnek olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA