Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1981-1988 yıllarında doğanlar dikkat!

Güneş, Venüs ile 45'lik oluştururken göz önünde olan ilişkiler sorunlarını dışa yansıtıyor. Büyük aşkla başlayan evlilikler ya da anlaşmalar, büyük nefretlerle bitebilir.
Peki ne oluyor insanlara da böyle oluyor ve bir anda herkesin ilişkisi yerle yeksan oluyor? 'Gökyüzünün buna söyleyeceği bir söz var mı?' derseniz, evet var. Hemen size yıllar üzerinden yönlendirme yapmak isterim. Gökyüzünün en dönüştürücü, baş döndürücü gezegeni Uranüs 1981-1988 yılları arasında doğanların haritasında Yay burcunda hareket ediyor. Öyle ki astrolojiye yedi yılık döngüyü de bu gezegen katıyor. Peki Uransü'ü Yay burcunda olanların neden bugüne kadar derdi yoktu da şimdi var derseniz, geçtiğimiz ay geri gitmeye başlayan Satürn, bu yıllar arasında doğanların Uranüs'üne adeta meydan okuyor. Eğer siz de bu yıllar arasında doğduysanız dikkatli olmanızı öneririm.
Hangi konuda diyecek olursanız hemen söyleyeyim.
İlişkinizde veya uzun yıllardır çalıştğınız ortamda yenilik yapmak isteyebilir, yaşadığınız hayatı sorgulamaya başlayabilirsiniz.
Verdiğiniz emeklerin karşılığını almadığınızı düşünebilir, hatta son zamanlarda yaşadığınız olayların içine nasıl dahil olduğunuzu anlayamayabilirsiniz.
Belirtmek isterim ki bu günlerde ilişkilerin başını döndüren Uranüs'ü yay burcunda olan ve bu yedi yıllık döngüde doğanlar, ne yapmak istediklerini bilemeyebilirler.
Öğretmen gezegen Satürn, 1981-1988 yılları arasında doğanları zorlarken, Güneş yarından itibaren Satürn'ün karşısına geçmeye başlayacak. Bu yüzdendir ki bu yıllarda doğanlar kalıplara sığmayan Uranüs gezegenine bu ara mukayyet olurlarsa hem pişman olacakları kararlar almazlar, hem de sevdiklerinin çok daha az kaygılanmalarına sebep olurlar.
Bu yıllarda doğan ve bugünlerde ilişkilerindeki tavırları sebebiyle birçok kişi tarafından büyüteç altına alınan ünlüler dünyasında ise 1984 doğumlu Aslı Enver'i, 1984 doğumlu Eser Yenenler'i ve 1987 doğumlu Arda Turan'ı sayabiliriz.
1981-1988 yılları arasında doğan ünlüler, ilişkileriyle daha çok konuşulacak, aynı zamanda işleri ile de ön planda olacaklar.

ASTRO SEVGİ

Kusur arıyorsan tüm aynalar senin. Aşk gezegeni Venüs, aşkın iki kişilik olduğunu tekrar hatırlatacak. Birlikteliklerde kendiniz gibi davranmak size kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda kendinizi de ifade etmenize yardımcı olacak. Duygusal birlikteliğini gözden geçirmek isteyen herkese gerekli zamanı verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA