Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ

ZEYNEP TURAN

Aşkta Mars etkisi

Hayatlarımızdaki amansız mücadelenin, önümüze çıkan engellere karşı gösterdiğimiz başkaldırının ve rekabetten kaçmayan yanımızın yansımasıdır Mars. Kendisini en çok da duygularımızla baş edemediğimiz zamanlarda hissederiz. Karar alırken aynı zamanda mantığımızı da devreye sokmamızı telkin etmesi bir yana çözmekte zorlandığımız konularda bize çıkış yolu göstermesi de cabasıdır.

KARARSIZ ZAMANLARDA
Venüs'e göre bazı durumlarda daha net tepkiler vermemize sebep olabilen Mars, kimi zaman avantaj yerine dezavantajlarla gelebilir. En net kararlarımızda bile kimi zaman elimiz kolumuz bağlanır ve dengeli karar alamayız. İşte burada da Mars'ın yardımına ihtiyaç duyarız. Mars, bizim en kararsız kaldığımız noktalarda tutarlı kararlar almamızı sağlar. En önemlisi de aşk hayatımızda…
Mars'ı en güçlü olanlar;
Koç, Akrep ve Oğlak burcu
Mars'ın kalbimize olan etkilerini en çok nasıl ve ne zaman hissederiz?
Özel hayatımızla ilgili alacağımız mühim kararlarda.
Sevdiğimiz insanın özel hayatında yaşadığı sorunlara çözüm ararken ve onun sorunlarını tıpkı kendi sorunumuzmuş gibi görürken.
Aşktan korkan ve kalbinin sesini dinlemeyen kişilere karşı sert tepkiler verirken.
Aşkın aynı zamanda sorumluluk getirdiğinin farkında olup, elimizi taşın altına koyarken.
Karşı taraftan tepki beklemek yerine ilk adımı biz atarken.
Savaş gezegeni Mars'ın etkilerini sadece bu maddelerle sınırlandırmamak gerekir. Onun etkileri sandığımızdan daha büyük ve kapsamlıdır. İçimizdeki gizli duyguları ortaya çıkarır ve o duyguların adını koyar. Potansiyelimizi ortaya koymamıza ön ayak olur. Venüs'e göre daha eril bir gezegendir.

YARIM KALAN SAVAŞLAR
İçgüdülerimizi, korkularımızı, ortaya koyamadığımız duygusallıklarımızı ve inisiyatif alma yetimizi gözler önüne seren Mars, aşk hayatında sabırsız olan tarafımıza da vurgu yapar. Aşkta fazla beklemenin ya da bekletmenin yararımıza olmayacağı konusunda ısrarcıdır. Romantizm kısmında da Venüs'ten geri kalmaz. Mevcut ilişkimizde bütün duygusal yanımızı ve romantik taraflarımızı ortaya koymamızı sağlar. Eğer Mars burcunuzdaysa bir yanınız kılıç kalkan kuşanmışken bir yanınız da çiçek açar.
30 Ekim 2021'de Mars en güçlü olduğu Akrep burcuna taşınacak. İlişkilerde yarım kalan savaşlar tamamlanacak!

ASTRO GÜNDEM

Güneş-Uranüs karesi 'Siber saldırılar her yerde' dedirtecek. ABD'nin yeni başkan yardımcısı 20 Ekim 1964 doğumlu ve Ay burcu Koç olan Kamala Harris'in mailleri ve özel yazışmaları deşifre edilebilir. Özel hayatın gizliliği konuları artık daha fazla hukuksal süreçlere dahil olabilir. Ülkemizin magazin gündemi de Instagram DM'deki yazışmalar ile dolup taşabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.