Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Ciddiyetsizlik

Trabzonspor, dün bir hazırlık karşılaşması değil, Al Ittihad takımının oyuncusu olan Ahmet Cemila'nın jübile maçını oynadı. Maça veteranlarla başlayan rakip ilk 20 dakikada beş oyuncu değiştirirken sonra bu oyuncular dışarı alındı ama yine de işin ciddiyetinden uzak bir maç oynandı.
90 dakika süresince statta müzik dinledik ve yapılan oyuncu değişiklikleri nedeniyle futbola konsantre olabilmek son derece zordu. Bu maç Trabzon açısından iyi bir hazırlık maçı olmadı. Ligde Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren bir takımın boş haftayı daha ciddi bir ortamda hazırlık maçıyla değerlendirmesi daha verimli oldu.

BROZEKLER HAZIR DEĞİL
Maç süresince sadece kişisel becerileriyle öne çıkmaya çalışan oyuncular vardı. Jaja ile Alanzinho, ayaklarına gelen her topta oyunu eğlendirmeye ve sürekli göze hoş gelen hareketler yapmaya çalıştılar. Brozek kardeşlerin ise şu anki halleriyle takıma katkı yapmaları zor. Pawel gol atmasına rağmen gerekli yeterlilikte değil ve arkadaşlarıyla uyum sorununu hala çözememiş. Piotr ise uzun süre sonra oynayan Egemen ile birlikte hazır görüntü vermedi.
İkinci yarıda görev verilen oyuncuların da bu şansı iyi kullanamadıkları bir tablo ortaya çıktı. Oynama umutlarını tamamen yitirmişler ve sahada mücadele etmiyorlar!
Rakip takımın kenar hücumlarında Trabzonspor savunmasının verdiği açıkların altını çizmek lazım. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar her ne kadar önemli değilse de ya da dünkü gibi karşı takımın çok oyuncu değiştirmesi maçta konsantrasyon sorununu ortaya çıkarsa da Trabzonspor gibi bir takımın daha organize ve kolektif oyun anlayışından hiç değilse maçın bir bölümünde örnekler vermesi gerekirdi.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA