Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Ayrımcılık ve cehaletle savaşmak için üniversite kuruyorum

Dubrovnik'teki otel açılışında iş dünyasının önemli isimlerini ağırlayarak büyük ilgili çeken Rixsos otellerinin sahibi, 37 yaşındaki Fettah Tamince ile yaptığım söyleşinin büyük bir bölümünü pazar günü okudunuz. İşte bu da son bölümü...
Yaşam neticede çok da uzun değil. Hep böyle dediğiniz gibi çok çalışacak, yılda bin 100 saat uçacak mısınız? Hayaliniz yok mu başka? Mesela futbolla ciddi ilgilenir misiniz?
Ben Fenerbahçeliyim. Ama fanatik değilim. Biz Antalya'da bir üniversite kuruyoruz. Uzun vadede Allah sağlık verirse, daha fazla eğitime yoğunlaşacağız. Sporla ilgilenen arkadaşlarımız var. Herkes topluma bir hizmet peşinde. Kimi siyasetle, kimi sivil toplum kuruluşlarıyla yapıyor. Ben ülkede üstünde durulması gereken üç önemli konu olduğunu düşünüyorum. Eğitim, cehalet ve ayrımcılık. Ben de bu yüzden eğer imkanım olursa diğer iki sorunu çözmek için eğitimin üstüne gideceğim. Çok farklı bir bölgeden geliyorum. Türkiye'nin bu konularında ciddi tecrübelerim oldu, bire bir yaşadım. Gelecek yıl izni alır, başlarız inşallah.
Üniversite ne ağırlıklı olacak?
Bu konuda değer verdiğim takım arkadaşlarım var. Bir yıldır çalışıyoruz. Anlatılacak düzeye geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA