Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRAH KAYALIOĞLU

Cimbom başka alemde 0-0

Aslan,dünkü beraberlikle finali olimpiyat stadı'nada oynayacak. Şampiyonlar ligi'ne de havlu attı.

Galatasaray'ın Gaziantep maçındaki onur savaşı ve farklı galibiyeti ile ümitlendirdiği taraftarlarının binlercesi Olimpiyat Stadı'nın yol eziyetini bir kez daha yaşayarak geldikleri maçta hayal kırıklığına uğradılar.

Sarı-kırmızılı ekip evinde oynamasına karşın yine 4-5-1 dizilişiyle sahadaydı. Ama tek forvet Hakan Şükür'e orta alandan destek gelmeyince ileride çoğalamadıkları gibi, Prates'in de kötü bir gününde olması yüzünden en büyük silah sağ kanat da çalışmadı. Bursaspor ise Osterc- Okan-Sertan üçlüsünden oluşturduğu forvet ile Galatasaray'a kıyasla golü ve galibiyeti daha çok arzulayan taraf görüntüsü veriyordu.

Koca ilk yarı sadece 11. dakikada Murat'ın uzun pasında Hakan Şükür'ün ceza alanına girdiği pozisyon sarı-kırmızılı tribünleri ayağa kaldırdı, ama onda da kaleci Serdar kalesinden zamanında çıkıp Hakan'a şut imkanı vermedi. Konuk Bursaspor, özellikle Prates'in boş bıraktığı sağ kanattan Sertan ile zaman zaman etkili geldi.

Bunlardan en önemlisi 23. dakikadaydı. Prates'e atılan verdi. Sertan geniş alanda Yakup ile paslaştı. Önündeki boş kulvarda ceza alanına girdi; vuruşu isabetsizdi. 26. dakikada Okan'ın Aykut ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ise araya son anda Ayhan girdi.

Yalnız 9 dakika
45 dakika boyunca sadece 4 şut atıp çerçeveyi bulamayan G.Saray, ikinci yarıya Necati ile başladı. İkinci forvetin takıma girmesi hemen kendisini gösterdi. 48'de Ergün'ün ortasına Hakan Şükür'ün volesi direkte patladı.

50'de Necati'nin füzesini Serdar kurtardı. 51'de Orhan ceza alanında topu auta vurdu. 54'te Prates'in ortasında Hakan bomboş durumda kafayı çaktı; aut. Bu 9 dakikalık parlama saman alevi gibi tükendi. 59'da Prates'in hatası sonrası Sertan soldan indi. Yerden kesti. Osterc dokundu.

Top direkten döndü. 71'de Junior sağdan ceza alanına girdi. Uygun durumda yaptığı plase auta giderken Sertan yetişip dokundu, ama yine aynı direk devredeydi. +93'teki son fırsatta Hakan'ın kafası Serdar'ın kucağına gidince maç golsüz sona erdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA