Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bir gencin hatırlattığı: Dürüstlük meziyet mi?

Herşeyin kazanmak üzere olduğu bir ortamda kariyerini tehlikeye atarak doğruyu söyledi

Semih Kaya, bir derbi maçında hakemin yanlış kararını düzeltti. Topun ayağından çıktığını belirtip, takımı aleyhine korner atışı verilmesini sağladı.
Ahlak erozyonu çekerken, genç bir çocuk, herkese dürüstlüğün meziyet olmaması gerektiğini gösterdi. Her şeyin "Ne olursa olsun kazanmak" üzerine kurgulandığı bir ortamda, kariyerini tehlikeye atacak bir eylem yaptı; "Doğruyu" söyledi.
Hakemi aldatmak için kendini yerlere atanlar, topu elle düzeltip gol yapanlar, rakibi dokundu anda vurulmuş gibi davranan, üçer-beşer takla atanlar vardı Semih Kaya'nın etrafında...
Belki de bir Trabzonspor maçında ikinci sarıdan atılan Aykut için, aynı hakeme "Bana dokunmadı" diyen Gökhan Gönül kaldı aklında.
Ya da eşi Selda Topal ile birlikte, kampanyalar düzenleyen, insanların hayatına mutluluk katmak için kafasını ve cebini sakınmadan yoran Mehmet Topal'ı fark etti. Her şeyden öte annesine "Emdiği sütü helal" ettirdi Semih Kaya.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA