Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

El kararı doğru

Fenerbahçe bu sezon Kadıköy'deki en zor maçını oynadı. Artık ligin sonlarına geliyoruz.
Puan kaybı şampiyonluğun gitmesi demek. Üstelik yorgun Fenerbahçe; Emre gibi, Sow gibi, Caner gibi aslarından yoksun çıktı maça. Bir de bunlara Eskişehirspor gibi ligin en iyi takımlarından biri rakip olarak eklenince dün gece Fenerbahçe öldü öldü dirildi.
Kim ne derse desin dün gece için söylenecek tek laf var; Fenerbahçe pozisyon bulmadan maç kazandı. Sarı-lacivertlilerin çok da iyi oynadığı söylenemez ama kesinlikle iyi mücadele ettiler. Volkan'ın başarısı ve direklerden kaynaklanan şans da Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı amansız takibinde başrol oynuyor. Oyuna Eskişehir çok iyi başladı. İyi kapanan, pasla çıkan, aralara oynayan bir takım. Üstelik iyi şut atan oyuncuları da var. İlk dakikalardan itibaren Fenerbahçe biraz şanssız olsa skor olarak çok çabuk geriye düşebilirlerdi. Bu maçları oynamak gerçekten her takım için çok zor.

HAKEM ÇOK BAŞARILIY DI
İkinci yarıya bakıyoruz çok önemli bir kırılma anı var. Eskişehir Alper'le golü buldu, hakem bir an beklerdi sonra eli verdi. Golü iptal etti ve dönen topta da Cristian'ın golü geldi.
Bu golde Cristian'ın ceza alanı içine sokuluşu ve şutu mükemmel. İşte Fenerbahçe'nin neredeyse maçtaki tek pozisyonu da bu. Bu da hem üç puanı getirdi hem de şampiyonluk umudunu son maçlara taşıdı.
Eskişehir gerçekten iyi bir takım. Çağdaş futbol adına her şeyi yapıyorlar. Ama bazı oyuncular deneyimsiz ve stratejik hata içindeler.
Gelelim hakeme... Bülent Yıldırım'ı çok başarılı buldum.
Özellikle Alper'in attığı goldeki elle oynamayı iyi fark etti. Ayrıca Webo'nun ofsayt diye iptal edilen golünde hakemlerin kararı doğru.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA