Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

F.Bahçe tabelası çok ağır olur!

Büyük takım olmak, büyük düşünmek... Trabzonspor büyük kulüp ama artık küçük düşünen bir takım olmuş.. Atasözleri çok anlamlıdır. Geçmişin tecrübelerini suratımıza vurur. "Midyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak" mesala.. Bugünlerde galiba Trabzonspor'u anlatmak için daha güzel bir ifade olamaz. Kurada Avrupa Ligi'nde Juventus çıktığından itibaren "Juventus'u nasıl elerim" diye plan yapacağına "Bu kupadan daha az hasarsız nasıl elenirim" derdine düşerseniz, ligde de böyle 11 hafta kala amaçsız kalırsınız.

66 İDMAN YAPMALARI LAZIM!

Dün Juventus maçının yorgunluğu Trabzonsporlu oyuncuların bahanesi olamaz. Koskoca sezonda ne halde olduğu ortada olan Kayserispor dışında bir takımı yenemiyorsanız haftaya pazartesi Fenerbahçe'yi yenmek için 6 günde 6 değil 66 idman yapmamız lazım! Yoksa skor tabelasındaki hüsran bayağı büyük olur.

MALOUDA'YI İSMİ 11'E SOKTU
Gelelim Malouda'ya.. 2 milyon Euro para alıyor.. Şu ana kadar futboluyla değil ismiyle bu takımda oynadı. Sırtındaki ismi onu 11'e soktu. Ama artık buna bu teknik kadro son vermeli.. Hak ettiği yer şu an saha değil kulübe hatta tribün..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA