Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Bıçak sırtında

Yönetimde hâlâ "Hagi?yle olmaz" diyenler var. 70 milyon $?lık kredi için ön anlaşma yapıldı. Hakan?ın durumu kapalı kutu. Okan?dan vazgeçildi. Gallardo ve Djalminha ise bitmek üzere

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın, Trabzon'un transferdeki hummalı çalışmalarına rağmen G.Saray'ın sessiz kalması sonucu "Ne olacak bu Galatasaray'ın hali?" sorularını da getiriyor. "Galatasaray parası olmadığı için transfer yapamıyor" deniliyor. Hatta Galatasaray'ın prestij kaybettiği de dilden dile dolaşıyor.

Canaydın'ın gücü
Bütün oklar da Başkan Özhan Canaydın'ın üzerine boca ediliyor. Tamam Canaydın zor bir adam. Herşeyi kendi yapmaya çalışıyor, paylaşımcı davranmıyor. Galatasaray'da işler zaten 3-4 kişinin üzerinde yürüyor. 70 milyon dolar borcun altına şahsi imzasını atan Canaydın yine G.Saray için büyük şans. Çünkü başkanın kredibilitesi çok yüksek. Hangi bankaya telefon açsa kapılar ardına kadar açılıyor.

Yöneticiler pasif
Ancak G.Saray'ı fabrikası gibi yönetmeye çalıştığından bazı yönetim kurulu üyeleri pasif kalıyor. Transfer politikasını Ergun Gürsoy yönetiyor, stat, kredi ve mali işlerle Refik Arkan ilgileniyor. Bu iki yetkili kişinin dışında Canaydın ipleri asla bırakmıyor. Herşeyin bilgisini mutlaka istiyor. Biz de G.Saray'da neler olup bittiğini, transferleri, stadı, krediyi, Riva'yı, yönetimdeki sorunları mercek altına aldık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA