Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Ayıp ettin Feyyaz Hoca

Feyyaz Uçar, Türk futboluna ve Beşiktaş'a damgasını vurmuş birisidir. Centilmen tavrından dolayı da "Kibar" lakabını almıştır. Feyyaz ayrıca benim de iyi dostumdur. Ancak, hangi meslek dalında çalışırsa çalışsın insanlar mutlaka ilkeli olmalıdır. Neden mi? Karşıyaka Kulübü hazırladığı dergiyi bana yollar. Mart-Nisan ayları için hazırlanan kitapçığın kapağında sevgili Feyyaz vardı. Ve şöyle yazıyordu: Karşıyaka'ya hoşgeldin Feyyaz Hoca.
Karşıyaka, Feyyaz'la çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. Karne bana göre iyiydi. Yeni Asır Spor servisini ziyaret eden Feyyaz, "Karşıyaka'ya bana kucak açtığı için minnettarım. Gelecek yıl yapacağım takviyelerle Süper Lig'e çıkacağız" diye konuşmuş. Ama Feyyaz ne yaptı? Minnettar olduğu kulübü bırakıp Malatya'ya gitti. Kendine kucak açan, güvenen ve destek çıkan Karşıyakalılar'ı yüzüstü bıraktı.
Ayıp ettin Feyyaz... Daha önce de Rıza Çalımbay'ı Denizli'de terketmiştin. Teknik adam olarak ilkeli olmayıp ayran gönüllü bir ruhla hareket edersen tutunamazsın. Sakın bana "Süper Lig'de çalışma fırsatını tepemezdim" diye kendini savunma. Asıl büyük teknik adam olma fırsatını Karşıyaka'yı bırakarak teptin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA