Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Huzur mu batıyor?

GALATASARAY'IN başarılı dönemlerinde rakibi her zaman kendisi olmuştur. Fatih Terim, imza günü "Galatasaray ruhunu geri getirmek istiyorum" demişti. Geçen sezon yeni kurulan takımla şampiyon olundu; bu sezon da üçüncü haftadan beri liderlik hiç bırakılmadığı gibi takım 10 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktı.
Başarının Terim'in elini güçlendirmesi gerekirken onu istemeyenler gemi azıya aldı. Başkan Aysal'ın yakınlarında cirit atanlar, "Kol kırılır yen içinde kalır" felsefesine sürekli ihanet ediyor. Terim'in gizlilik hassasiyetine özen göstermiyor, moralini ve sinirlerini yıpratmak için senaryolar yazıyorlar. Bu insanların Galatasaray üzerinden ne menfaat sağladıklarını merak edenler bu bilgileri rahmetli başkan Özhan Canaydın'ın kara kaplı defterinde bulabilirler. Rahmetli Canaydın camiayı en ince ayrıntısına kadar bilirdi. Başkan Aysal böyle bir dağarcığa sahip değil. Dışarıdan aldığı bilgilerle hareket ediyor.
Galatasaray'da başkanın sadece iktidar değil, muktedir de olması gerekir. Sayın Aysal, mükemmel bir insan ve başarılı bir işadamı. Ama bugün Terim'e belaltı yapanlara engel olmaz ve kulüpte huzuru sağlayamazsa kötülük bumerangının bir sonraki hedefinin kim olacağını tahmin bile edemez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA